Siste blogginnlegg!

Hei alle sammen.. Trist og så det men dette er mitt siste blogginnlegg i 2012.. Men jeg fortsetter i 2013 så det er ikke så trist da :D hahaha Måtte bare skrive et siste tiden i 2012 :) Jeg har hatt et kjempefint år  der jeg har fått mange nye fantastiske venner som jeg aldri vil miste. Kjempe glad for et supert år og håper alle andre har hatt et supert år også!! :) <3


Gleder meg til et nytt fantastisk år med alle folka og alle minner+++

-EmilieAuli-

Godt Nyttår !! <3

Hello alle sammen! Jeg ønsker dere alle et fint nytt år. Håper alle får året sitt sånn de vil ha det. At alle håp blir oppfylt. Kos dere med den siste kvelden i 2012 og er det noe dere har glemt å gjøre i 2012 men dere forte dere for nå er det ikke lenge igjen. 

Jeg har mange ønsker for neste år men jeg har et som ikke om halndler meg men andre folk i verden. Her kommer det ønsker :

Jeg har et ønske om at alle barn og voksene som lider av sult og som lever i krig og elendighet skal få det bra i 2013. Jeg håper at det kan bli ferd på jorda at små barn slipper å miste foreldrene  sine, og at folk slipper å være redde for å gå ut døra hjem, fordi de vet ikke hvem som er der ute. Her er en bønn til dere som ikke lever som meg:

- Kjære gud jeg ber om at det året som kommer til oss nå skal bli det beste året som har hent oss. Jeg ber også om at barn og voksene i andre land skal kunne leve trykt og godt, og då den maten de trenger. Jeg ber om at en hver som vil tro på deg skal få lov til det uten at andre kritisere det. Jeg ber om at alle som her blitt mobbet skal slippe å bli mobbet i år, og jeg ber for alle som har mistet noe, og vil at de skal ha en fin kveld og et fint år vidre. Jeg ber om at ALLE skal ha det fin i kveld. AMEN!

Dagens bibelord: Matt 11, 25-30:

25 På den tiden tok Jesus til orde og sa: «Jeg priser deg, Far, himmelens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige, men åpenbart det for umyndige små. 26 Ja, Far, for dette var din gode vilje. 27 Alt har min Far overgitt til meg. Ingen kjenner Sønnen, unntatt Faderen, og ingen kjenner Faderen, unntatt Sønnen og den som Sønnen vil åpenbare det for.
   
 28 Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. 29 Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, så skal dere finne hvile for deres sjel. 30 For mitt åk er godt og min byrde lett.»


Godt Nyttår<3

-Hva er ditt ønske for 2013?

-EmilieAuli-

Julemorgen!!!

Hei alle sammen. Riktig god jul til dere alle sammen. Nå er den store dagen her,  nå skal alle kose seg med god mat, spise MASSE godtri og åpne supere gaver. Jeg håper dere alle frå en helt super duper deg og nå det det tid for bare ligge og slappe av helle dagen å se masse julefilmer. : D Kos dere.

Min julemorgen:

Ja min julemorgen starete med at jeg sov til klokka var halv 2 når jeg våkna så var det en julestrømpe og en gave på rommet mitt. Da tenkte jeg at vi ligger i senga litt til og gomla godtri og åpna gava :)


Julestrømpa mii <3


Det var det som var inni julestrømpe + litt til da : )


Det var det som var i pakka: en grå taits, en litt lang går og hvit t-sjorte, et par rosa fingervanter og et par søte sokker.

Etter å ha åpna gava og spist litt godtri stå jeg opp og tok meg en godt og varm dusj. Det var godt. SÅ er det høydepunktet med hele dagen. Tina kom hjem og er utskrivi fra sykehuset. Da ble jeg sykt glad!! :) Etter å ha gilst litt på hun skrelte jeg poteter tl julemiddagen også sendte jeg noe jule meldinger. 

Her er noe Julebilder: Arco er også glad i jula!!


Se så heldige vi er fikk en STORT kjøttbein!!! <3

Dagens bibelord: Juleevangelien<3: Luk 2,1-20:

1 Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle innskrives i manntall. 2 Denne første innskrivningen ble holdt mens Kvirinius var landshøvding i Syria. 3 Og alle dro av sted for å la seg innskrive, hver til sin by.
   
 4 Josef dro da fra byen Nasaret i Galilea opp til Judea, til Davids by Betlehem, siden han var av Davids hus og ætt, 5 for å la seg innskrive sammen med Maria, som var lovet bort til ham, og som ventet barn. 6 Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, 7 og hun fødte sin sønn, den førstefødte. Hun svøpte ham og la ham i en krybbe, for det var ikke husrom for dem.
   
 8 Det var noen gjetere der i nærheten som var ute på marken og holdt nattevakt over flokken sin.9 Med ett sto en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. De ble overveldet av redsel. 10 Men engelen sa til dem: «Frykt ikke! Se, jeg forkynner dere en stor glede, en glede for hele folket: 11 I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Messias, Herren. 12 Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe.» 13 Med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang:
          
   
 14 «Ære være Gud i det høyeste,
          og fred på jorden
          blant mennesker Gud har glede i!»
15 Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Betlehem for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort for oss.» 16 Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben. 17 Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om dette barnet. 18 Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte.19 Men Maria tok vare på alt som ble sagt, og grunnet på det i sitt hjerte. 20 Gjeterne dro tilbake. De lovet og priste Gud for alt de hadde hørt og sett; alt var slik som det var sagt dem.- Ha en riktig god jul alle sammen!

-EmilieAuli-

I love ebay!! <3

Her er noe jeg bare forelska meg i <3Her er det jeg så på som bare omg det vil jeg ha.. haha Jeg elsker ebay ass!!! :D

Dagens bibelord: 2Kor 1, 18-22:

18 Så sant Gud er trofast: Det vi sier til dere, er ikke samtidig ja og nei. 19 For Guds Sønn, Jesus Kristus, som vi har forkynt for dere, jeg, Silvanus og Timoteus, han var ikke ja og nei; i ham er det bare ja. 20 For i ham har alle Guds løfter fått sitt ja. Derfor sier vi også ved ham vårt amen, til Guds ære.21 Gud er den som grunnfester både oss og dere i Kristus, og som har salvet oss. 22 Han har også satt sitt segl på oss og gitt oss Ånden som pant i våre hjerter.

- Hvor liker du best å handle?

- Tips om noen bra nettbutikker eller?

-EmilieAuli-

Toget!!!!

Nå er det lille julaften og jeg og søstrene sitter på toget på vei til pappa... VELDIG kjedelig å sitte på toget så lenge. Det er liksom lille julaften det er da man bare skal ligge på sofan eller senga hele dagen og bare se masse julefilmer, men her sitter jeg på toget i 4 timer. Haha men det lir ar når vi kommmer fram til pappa da kan vi kose oss :) kommer vel et blogginnlegg senere i dag .

-Hva gjør du i dag?
- Jeg ønsker Tina god bedring, KJEMPEglad i deg :)
-EmilieAuli-

20. Desember!!

Hei alle sammen her kommer det noen bilder fra 20 des. Før vi dro på juleballet:
Dagens bibelord: Luk 1,46-55:

46 Da sa Maria: 
          «Min sjel opphøyer Herren,
          
   
 47 og min ånd fryder seg i Gud, min frelser.
          
   
 48 For han har sett til sin tjenestekvinne i hennes fattigdom.
          Og se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig,
          
   
 49 for store ting har han gjort mot meg,
          han, den mektige; hellig er hans navn.
          
   
 50 Fra slekt til slekt varer hans miskunn
          over dem som frykter ham.
          
   
 51 Han gjorde storverk med sin sterke arm;
          han spredte dem som bar hovmodstanker i hjertet.
          
   
 52 Han støtte herskere ned fra tronen
          og løftet opp de lave.
          
   
 53 Han mettet de sultne med gode gaver,
          men sendte de rike tomhendte fra seg.
          
   
 54 Han tok seg av Israel, sin tjener,
          og husket på sin miskunn
          
   
 55 slik han lovet våre fedre,
          Abraham og hans ætt, til evig tid.»

-EmilieAuli-


Another brick in the wall blast of the

video:another brick in the wall blast of the

Dagens bibelord: Mi 5, 1-4:

 

1 Du, Betlehem, Efrata,
minst blant slektene i Juda!
Fra deg lar jeg en hersker over Israel komme.
Hans opphav er fra gammel tid,
fra eldgamle dager.

2 Derfor skal han overgi dem,
helt til tiden er kommet da hun som skal føde, har født.
Da skal resten av hans brødre
komme tilbake til Israels barn.

3 Han skal stå og gjete i Herrens kraft,
i Herren sin Guds høye navn.
Og de skal bo trygt,
for nå rekker hans makt til jordens ender.

4 Og han skal være fred.
Når assyrerne kommer inn i landet vårt
og tråkker inn i borgene våre,
da reiser vi imot dem
sju hyrder, ja, åtte fyrster.


-EmilieAuli-

Siste innspurt!!!

Hei alle sammen!!! Nå øver bandet for harde livet for å få alt PERFEKT til juleballet. Det som er fint er at vi får fri fra skolen fordi vi skal spille med bandet på juleballet. På Onsdag får vi fri hele dagen for å øve og i dag fikk vi 2 time fri!!! Hahah egentlig litt godt, men vi blir jo ganske slitene av å spille med bandet i 1 time i strek også men det går nå. Vi slipper ihvertfall å sitte rolig i timen og jobbe, men heller gjøre noe vi syntes er gøy.


- Hva har du gjort i dag?

  -EmilieAuli-
 

Unnskyld!!

Hei alle sammen!! Nå er det en stund siden jeg har sikrv blogg innlegg har ikke hatt så mye å skrive om så da har det bare blitt litt lite innlegg men skal prøve å skrive ofte igjen :) 

Er det noen som har noe jeg kan skrive om eller har noe de vil jeg skal ha/ gjøre på bloggen er det fint.. Blir veldig glad for litt hjelp om hva jeg skal gjøre :) 

Dagens bibelord: sal 119, 105-112

105 נ Ditt ord er en lykt for min fot
          og et lys for min sti.

 106 Jeg har sverget, og det står jeg ved,
          at jeg vil holde dine rettferdige lover.
          
   
 107 Jeg er dypt nedbøyd.
           Herre, gi meg liv slik du har sagt!
          
   
 108 Herre, ta imot gaven fra min munn
          og lær meg dine lover!
          
   
 109 Jeg går alltid med livet i hendene,
          men glemmer ikke din lov.
          
   
 110 De lovløse satte en snare for meg,
          men jeg går meg ikke vill, bort fra dine påbud.
          
   
 111 Dine lovbud er min eiendom for alltid,
          de gleder mitt hjerte.
          
   
 112 Jeg bøyer hjertet mot dine forskrifter
          for alltid, til evig tid.


- Har du noen ønsker?

-EmilieAuli-

Dagens bibelord!!

Luk 4, 16-22:

16 Han kom også til Nasaret, hvor han var vokst opp, og på sabbaten gikk han inn i synagogen, slik han pleide. Da han reiste seg for å lese, 17 rakte de ham profeten Jesajas bok. Han åpnet bokrullen og fant stedet der det står skrevet:
          
   
 18  Herrens Ånd er over meg,
           for han har salvet meg
           til å forkynne et godt budskap for fattige.
           Han har sendt meg for å rope ut
           at fanger skal få frihet
           og blinde få synet igjen,
           for å sette undertrykte fri
          
   
 19  og rope ut et nådens år fra Herren.
20 Så rullet han bokrullen sammen, rakte den til synagogetjeneren og satte seg. Alle i synagogen stirret spent på ham. 21 Han begynte da med å si: «I dag er dette skriftordet blitt oppfylt mens dere hørte på.» 22 Alle roste ham og undret seg over nådeordene som kom fra hans munn. «Er ikke dette Josefs sønn?» spurte de.
   
-HVordan har dagen vært?

-EmilieAuli-

1 Søndag i Advent!!

Hei alle sammen!! I dag sto jeg opp ca klokka 11 også jeg, Michelle, Tante, Onkel, Even og Kunt Andre. Så ordna jeg meg før jeg ble henta fordi jeg skulle møte farmor og farfar.

De kom og henta meg halv 1. Og det var sykt koselig. Først dro vi opp til dem å snakka og kosa oss. Så dro vi til Torino og spiste det var også veldig koselig.


Veldig godt. 

Etter vi hadde spist god mat dro vi i Kirka på Kirkekonsert som start på advent. Det var fint kor og sangere.. 

Tusen takk for en kjempe fin dag sammen med dere Farmor og farfar. Det har vært kjempe koselig får ikke sakt det nok assa..

Nå sitter jeg her med Tante og Michelle og gjengen og hører på musikk og greier koselig det å. Siste kvelden før jeg drar hjem igjen til Gausdal!! Det blir virkelig trist å dra!!

Dagens bibelord: Matt 21, 10-17:

10 Da han dro inn i Jerusalem, ble det uro i hele byen, og de spurte: «Hvem er dette?» 11 Og mengden svarte: «Det er profeten Jesus fra Nasaret i Galilea.» 12 Så gikk Jesus inn på tempelplassen og jaget ut alle dem som solgte og kjøpte der. Han veltet pengevekslernes bord og duehandlernes benker13 og sa til dem: «Det står skrevet: Mitt hus skal kalles et bønnens hus. Men dere gjør det til en røverhule.»
   
 14 På tempelplassen kom noen blinde og lamme til ham, og han helbredet dem. 15 Men da overprestene og de skriftlærde så undrene han gjorde og hørte barna som ropte i helligdommen: «Hosianna, Davids sønn!» ble de forarget 16 og spurte ham: «Hører du hva de sier?» «Ja», svarte Jesus. «Har dere aldri lest:
           Fra småbarns og spedbarns munn
           har du latt lovsang lyde!»
17 Så forlot han dem og gikk ut av byen, til Betania. Der ble han natten over.

-Hva har du gjordt i dag?

-EmilieAuli-