hits

Ferien er ingen ferie

 • Publisert: 30.09.2015, 06:53
 • Kategori: Hverdag
 • Hei alle ssmmen. Nå er det ferie, og det er vel egentlig tiden for å slappe av og ta det med ro, men det er ikke sånn er i huset. Vi er fullbooket nesten hverdag, med plikter og ting som skal gjøres. Siden Sarah-Isabell har krav på annenhver ferie med pappan sin, så er han her denne uken, siden det egentlig er ferie, og det er utrolig godt. 

  Ting blir mye enklere og dagen letter masse. Sarah-Isabell har vært i barnehagen denne uka her, siden hun var borte hele forje uke pga sykdom. Det gjør ting så utrolig mye enklere for meg, for da kan jeg gjøre det som trengs å gjøres hjemme i huset, mens dem er på skolen eller barnehagen. I ferien har vi begynt å male rommet til Sarah-Isabell så idag er det å prøve å komme litt i mål med det, og håpe på at det blir et bra resultat, også har vi et hun som er i full kaos fordi alle tingene til Sarah-Isabell må være i stua, så blir gptt å få romme ferdig, så vi kan begynne og flytte ting inn på rommet igjen. 

  Håper alle får en fantastisk dag, nå skal det gå og males. • Publisert: 30.09.2015, 06:53
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Jeg skal bli tynnere, og maten skal jeg ikke ha

 • Publisert: 23.09.2015, 15:00
 • Kategori: Mamma
 • Jeg har hatt en periode i livet mitt jeg ikke er stolt over, en periode jeg ikke var fornøyd med meg selv, ikke var fornøyd med hvordan jeg så ut eller hvordan jeg var. Jeg skjønte aldri hvor farlig det jeg dreiv men faktisk kunne være, og ikke minst hvor vondt det var for folk rundt som brydde seg om meg. Jeg viste ikke mitt eget beste, jeg var egoistisk, og tenkte bare på hva jeg selv syns om meg selv og klarte ikke å kontrolerer det. 

  For en stund tilbake spiste jeg nesten ingenting, og det jeg spiste ville jeg bare ha opp igjen. Maten smakte ikke godt, og jeg ville ikke ha på tettsittende gensere og topper som jeg vanligvis brukte. Istede for å spise gikk jeg på noen slanketabletter som skulle gjøre at jeg ikke kjente sulten, så jeg ikke skulle spise, og ikke skulle legge på meg mer. Jeg gikk stadig nedover, men ble aldri fornøyd. 

  Jeg trodde på den tiden at å bli tynn ville få meg til å bli mer lykkelig, og at jeg ville bli fornøyd med den jeg var, og at jeg skulle tørre og gå i bikini, og vise fram kroppen min, men ble aldri fornøyd. Så ikke hvor mye jeg faktisk ikke ned i vekt. På det tynneste veide jeg ikke mer en 45kg, og var tynn som en flis, hadde ingenting å gå på, og fortsatt var jeg ikke fornøyd. Jeg så ikke selv hvor tynn jeg faktisk var. Jeg bare ville fortsette og bli fornøyd med meg selv.  Det er en ond sirkel og gå i, og kroppen hadde ikke næring, eneste som sto i hode på meg var å bli tynnere og tynnere. Jeg ville bli som alle andre du er ser i mediene, som var slanke og fine, og få den perfekte kropp, men følte aldri at jeg kom til det stadie.Jeg skjønte rett og slett ikke mitt eget beste. Jeg hadde ingen formening om hvor farlig dette faktisk kan være, og var bare i en egen boble om som sa at du må bli tynnere.


  Jeg tørte ikke gå ut døra uten å sminke og ordne meg, og ville bare at jeg skulle se bra ut, og at ingen kunne se det jeg selv trodde jeg så, jeg syns selv jeg var alt for tykk. Etter en stund fant mamma ut hva som egentlig skjedde, hun skjønte at jeg hadde havnet på feil spor, og tok en prat med meg. Jeg ville ikke avsløre noen ting, men hun viste det alt, ikke så rart når vakta bare gikk nedover og jeg bare ble tynnere og tynnere. Det var først da jeg skjønte hvor alvorlig dette faktisk var. Det eneste jeg ville var å bli fornøyd med meg selv, men det ville jeg sikkert aldri blitt. Jeg skjønte etterhvert at dette bare var en øddlegelse av meg selv. Og hadde ikke en 1kg ekstra på kroppen.
  Mamma klarte og få meg ut av denne sirkelen, hun fikk meg til å skjønne at jeg må være fornøyd med den jeg er, og ikke forandre meg. Det er ikke fint å veie 45kg, når jeg vanligvis veier mellom 53-55kg. Det kan være vondt å høre sanhenten, men det er noenganger det er den som må til for at ting skal gi seg. Man må ta tak i seg selv, og jobbe mot det som er vanskelig. Den dag idag er jeg utrolig glad for at mamma tok den praten med meg. At jeg klarte å skjønne alvoret. Jeg er perfekt som jeg er, jeg trenger ikke å veie 45kg for å være lykkelig, for det var jeg ikke. Jeg var bare deprismert.

  Det er nå jeg er lykkelig, som jeg lever et sunt og godt liv, og spier ofte og regelmessig, jeg er mer lykkelig når jeg ikke gå å syns jeg selv er for tykk, og at jeg har noen kg på kroppen. Jeg føler meg mye mer glad, og er lykkelig, noe jeg slett ikke hva når jeg trodde jeg var det. Dette er en tid jeg ikke er stolt over, men samtidlig lærte jeg masse. JEg lærte å være fornøyd med meg selv uannsett hvordan jeg ser ut. Og vet nå selv at jeg er mye finere nå jeg har litt på kroppen og har former som vi jenter skal ha, og ikke bare er en rotten pinne. Jeg kan aldri få takket mamma nok, for at hun fikk meg til å innse dette. Hun fikk meg til å se mer positivt på meg selv og det er jeg utrolig glad for.

 • Publisert: 23.09.2015, 15:00
 • Kategori: Mamma
 • #comments">1 kommentarer
 • Ingen morgenstund er helt lik

 • Publisert: 23.09.2015, 07:12
 • Kategori: Hverdag
 • Alle morgner er ikke like gode og morsomere. Noen morgnere er både tunge og vansklelige og jeg vil bare holde sengen for dagen. Det trenger ikke å være en spesiel grunn til at morgenen ikke får en fin start. Det kan være nok at jeg våkner med fryktelig hodepine, kvalme, osv. Idag var en sånn dag jeg våknet med både kvalme og holdepine, og ville egentlig bare fortsette sovingen til det forsvant.

  Med et lite barn i hus, må man noen ganger bare legge seg selv til sides, og gjøre det som er best for barnet, og det gjør jo at jeg må stå opp og ta dagen med et smil, uannsett humør. Hun klarer fint å lage et smil på munnen min får jeg kommer inn på rommet hennes og ser en strålende glad jente, som smiler fra øre til øre. Vi vår våkne ca klokka 06:00 idag og er egentlig bare i sofaen enda og slapper av.

  Sarah-Isabell bare jo ikke helt i form igår, hun hadde feber og sov nesten hele dagen, så derfor skal hun få være hjemme med meg idag, men feberen er borte nå, og formen hennes er kjempe mye bedre, og hun smiler og er gald, men syns det er greit å være hjemme en dag ekstra så hun kan komme litt tilbake på tøylene, når jeg uannsett har fri. • Publisert: 23.09.2015, 07:12
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">0 kommentarer
 • Svangerskaps oppdatering

 • Publisert: 22.09.2015, 11:34
 • Kategori: Svangerskap
 • ♥ UKE 22 

    Termin: 29. januar 2016

   På vei: 22+3

   Kjønn:  Prinsesse ♥

   Navn:  Thea-Aurelia ♥

   Aktivitet innenfra:  Masse aktivitet innenfra, rører på seg nesten hele tiden, og nesten mer unormalt at hun ikke rører på seg

   Babyens søvnmønster: Varierer veldig men pleier å sove om kvelden, like før jeg legger meg og holder seg ganske rolig om nattan,

   Leie: Vet ikke enda

    Vann i kroppen/hevelser: Ja, jeg har fått endel vann i bein, armer og det som er så jeg går med støttestrømper for å holde det litt i sjakk, men har ikke sett noen funksjon enda.

   Søvn: Jeg sover utrolig godt om nattan, og liker best og ligge på ryggen

  ♥ Humør: Jeg har endel humørsvingninger, kan gå fra å være kjempe glad til å plutselig gråte. Men er stort sett i supert humør.

   Utstyr: Har egentlig ikke kjøpt inn så veldig mye utstyr enda, har kjøpt inn noe klær, men ellers har vi ikke kjøpt så mye enda.


  ♥ Utstyr som mangler: Mangler egentlig alt utenom noe klær, og ting jeg har ettter Sarah-Isabell.

   Vektøkning: ca. 5 kg

  ♥ Neste kontroll: jordmor 29.09

   Melk i brystene: Ja, likt som i forje svangerskap begynte melkeproduksjoen tidlig hos meg.

  ♥ Plager: Jeg sliter med endel hodepine og kvalme. Også blir jeg fort dårlig om jeg står over lengre tid (svimel, kvalm osv.), er også ganske stiv i bein og fingre siden jeg har fått endel vann i beina

  ♥ Strekkmerker: Ingen tror jeg, bortsett fra de jeg har fra før.

  ♥ Kynnere: Ja, kynnere begynte tidlig, men har det ikke så veldig ofte

  ♥ Barnerom: Den lille prinsessen skal få sove inn på soverommet mitt i første om gang, så får vi se med tiden om hun få dele rom med Sarah-Isabell når hun blir litt større.

  ♥ Om fødselen: Gruer meg ikke så veldig til fødsel, siden det gikk så fint sist, men litt gruer jeg meg. Har lyst til å føde i badekar denne gangen også, så får jeg se om jeg får gjort det nå, fikk ikke gjort det med Sarah-Isabell.

   Oppegående: Jeg e helt klart oppegående, merker jeg blir fort sliten, men kommer meg fint gjennom dagene.

  ♥ Sulten: Spiser egentlig ganske normalt, bortsett fra at jeg spiser litt mindre og ofte istede

  ♥ Dilla på: Frukt, og skitels

  ♥ Høygravid:  Nei

  ♥ Utålmodig: Nei ikke enda, men gleder meg veldig til å møte den lille prinsessa.

  ♥ Hode festet: Nei

   Sykehusbaggen: Litt tidlig enda

  ♥ Tungt: Nei, er ikke så veldig tungt enda, men er litt ubehagelig når kynnere kommer.

  ♥ Bilde:

 • Publisert: 22.09.2015, 11:34
 • Kategori: Svangerskap
 • #comments">0 kommentarer
 • Sarah-Isabell sitt rom

 • Publisert: 19.09.2015, 20:29
 • Kategori: Sarah-Isabell
 • Hei, jeg har fått endel spørsmål om jeg kan legge ut bilder av leiligheten, og det skal jeg selvfølgelig gjøre, men vil komme helt på plass før bildene kommer. Vi har hatt endel ting som har manglet og har vært veldig nakent i leiligheten, derfor har jeg valgt å vente til ting her kommet litt på plass. Idag dro vi til Gjøvik for å ha noe å finne på for det første, også for å handle inn litt til rommet til Sarah-Isabell.

  Syns hun skulle få et rom som passet henne bra, og som hun kan få ha det gøy, leke og kose seg på. Jeg må jo selvfølgelig være med henne mens hun leker enda, men før vi vet ord av det løper hun fram og tilbake, og da vil jeg ordne et rom hun vil inn på og utforske. Vi leker veldig mye sammen og har det veldig gøt, og da er det veldig koselig at vi kan leke inn på romme henne. 

  Jeg ble selv veldig fornøyd med resultetet på rommet hennes, og det tror jeg virkelig hun ble selv også, hun smilte ihverfall fra øre til øre, og syns det allerede var gøy å utforske. Hun la seg også med en gang, og stille ble det også, Så tyder på at hun trivdes. Her får dere en smakebit på rommet henne også kommer det en video romvideo enten imorgen eller til uken.

 • Publisert: 19.09.2015, 20:29
 • Kategori: Sarah-Isabell
 • #comments">1 kommentarer
 • Hvordan det er å være alenemamma, student & gravid

 • Publisert: 18.09.2015, 10:33
 • Kategori: Hverdag
 • Hei, jeg har fått endel spørsmål den siste tiden om hvordan det er å være i den situasjonen jeg er i. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere så er jo jeg gravid igjen og venter barn nummer 2, og har begynt på skolen igjen. Jeg har jo også lille Sarah-Isabell som kom til verden for ca 1år og 3 måneder siden. Jeg skal ærlig innrømme og si at hverdag ikke er en dans på roser, noen dager er vanskligere enn andre.

  Det er mye å fylle dagene med og jeg har liten tid til å slappe av og kose meg. Det går utrolig mye tid i skolen, og med Sarah-Isabell samtidig som jeg har endel møter og graviditeten å følge opp. Så noen dager er utrolig tunge og vanskelige, men jeg kommer meg alltid gjennom dem. Noen dager er jeg fullbooket fra morgen til kveld, og gleder meg bare til å gå i seng. Mens andre dager er litt mer roligere og jeg har tid til å slappe av litt på sofan på kvelden før jeg legger meg.

  Det er også alltid en fast tid i uken jeg gleder meg til og det er helga, grunnen til at jeg gleder meg til helgen er fordi da kan jeg bare "slappe av" og kose meg med Sarah-Isabell. Det er da vi kan planlegge koselige ting og finne på og bare være sammen hele dagen, så det er den beste delen i uka helt klart. Så det er ikke alltid det er like enkelt og være i denne situasjonen, men det er noen jeg kommer meg igjen. Det er jo et valg jeg har tatt, og angrer ikke. Det vil komme mange flere utfordringer i livet, men hvis man virkelig vil og går inn for det klarer man det meste.   

 • Publisert: 18.09.2015, 10:33
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Svar på Spørsmålsrunde

 • Publisert: 14.09.2015, 11:20
 • Kategori: Hverdag
 • - Er du og Martin fortasatt sammen? 

  Ja jeg og martin er sammen, men vi bor ikke sammen enda.

  - Hvor langt er du på vei?

  Jeg er nå 21 uker på vei med lille Thea-Aurelia.

  - Hvor gammel er Sarah-Isabell?

  Sarah-Isabell er 1år og 4 måneder

  - Hvem fortalte det først til at du var gravid?

  Den første som fikk vite at jeg var gravid igjen var selvfølgelig Martin, og etter han så var det kusina mi og kjæresten hennes.

  - Hvordan reagerte familie din?

  Jeg fortalte det ikke til familien før jeg var nesten 18 uker på vei, så valget og alt var jo allerede tatt. De tok det ikke så veldig ille egentlig, de støtter meg og er det for meg som en familie vanligvis er, men selvfølgelig var de jo ikke veldig imponerte.

  - Hvordan reagerte Martin?

  Martin fikk nok litt skjokk, og sa at dette måtte bort, men med litt tenking spurte han hva jeg ville også snakket vi litt sammen og kom fram til at vi skulle være fram barnet.

  - Hvordan gjør du det med VGS?

  Jeg skal prøve og håper på å få fullført første året på VGS, men det er vanskelig å si hvordan det går enda. Jeg og kontaktlæreren min har kommet fram til at vi tar en uke av gangen, også ser vi. Det er vanskelig å si hvordan ting blir før jeg har fått snuppa, men skal prøve mitt beste på å fullføre, og skolen er veldig behjelplige på at jeg skal få det til.

   

   

 • Publisert: 14.09.2015, 11:20
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Martins rolle i barnas liv

 • Publisert: 13.09.2015, 10:14
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg har fått endel spørsmål iforhold til hvordan forhold martin har til Sarah-Isabell sitt liv. Siden jeg har skrivet at det var hans helg i helga. Det er ikke sånn at jeg og Martin ikke er sammen, men vi bor ikke sammen. Han har derfor fastedager han skal være her, og oppholde seg med barna.

  Jeg og Martin har laget en samværsavtale som sier at han skal ha annenhver helg og en kveld i uka som han kan ha med barna. Ellers er det jeg som har ansvaret over Sarah-Isabell og Thea-Aurelia når hun kommer til verden. Vi er veldig fornøyd med ordningen sånn den er nå, av ulike grunner. En av de grunnen er fordi jeg har fult opp med skole og Sarah-Isabell barnehage, og Martin jobber fulltid. Derfor er det ikke så mye tid på kvelden annet en middagen vi kunne spist sammen. 

  Håper jo på at vi kan flytte sammen en dag, men sånn som ordningen er nå så er vi veldig fornøyde, så får vi se med tiden hvordan ting blir etterhver. Men jeg og Martin er fortsatt sammen, og det er han som er far til Thea-Aurelia. • Publisert: 13.09.2015, 10:14
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Da er helgen her!

 • Publisert: 11.09.2015, 19:45
 • Kategori: Hverdag
 • Nå er middagen spist og Sarah-Isabell er i seng. Og jeg har satt meg i sofan for kvelden og funnet fram strikketøyet. Nå er det helg og jeg skal bare slappe helt av og ikke tenke på noe som inneholder skole, lekser, barnehage eller møte, jeg skal bare ta det helt rolig å prøve å få opp energinivået til den ny travel uke neste uke. Men selv om jeg skal slappe av skal jeg fortsatt ha det fint sammen med Martin, Sarah-Isabell og Aurora tanta til Sarah-Isabell som er på besøk hos oss i helga. 

  Vi skal ta det med ro, men likevel kose oss og finne på litt morsome ting håper jeg. Sarah-Isabell storkoser seg i tante klovn sitt selvskap, det er ikke uten grunn for at hun har fått tittlen tante klovn. Det er rett og slett fordi Sarah-Isabell ler av alt Aurora gjør. Bare hun ser på Sarah-Isabell begynner Sarah-Isabell le, fordi Sarah-Isabell vet at det kommer et morsomt blitt, en morsom lyd eller en morsom bevegelse. Sarah-Isabell storkoser seg med tante klovn. • Publisert: 11.09.2015, 19:45
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Jeg må lytte til kroppen

 • Publisert: 11.09.2015, 08:00
 • Kategori: Mamma
 • Etter en uke på skolen, og ute i hverdagen kjenner jeg det virkelig det på kroppen. Etter skolen på torsdag og fredagen er de to vanskligste dagene i uka. Det er rett og slett fordi kroppen ikke har igjen nok energi og dele ut de dagene. Det er tøft og være mamma, være student og være gravid, og jeg regner med det vil være tøft etterpå også, men Jeg gleder meg. 

  Utfordringene som har kommet etter jeg har flyttet har vært tunge, men jeg har tatt dem fordi jeg må, fordi det må gjøres for at hverdagen skal gå rundt og for at Sarah-Isabell skal ha det bra. Men det er lov å bli sliten, Hvem blir ikke det, alle er slitene en gang i blandt. De sister ukene har det vært mye som har skjedd for meg, jeg har hatt fulle dager hverdag og har hatt lekser på kvelden, nå  håper jeg at jeg snart kan klare og hå fri de dagen jeg har fri, for kroppen min trenger det.

  Hver uke har jeg gledet meg til helga, fordi det er i helga jeg har fri, eller jeg har jo Sarah-Isabell men det er i helga jeg bare kan ta det helt med ro og bare konsentrere meg om Sarah-Isabell. Derfor har jeg også mulighet til å slappe av litt. Ukedagene er krevende, og da er det alltid godt å få et avbrekk. Denne uken har det vært utrolig mye jeg har løpt fra møter til møter og skole og timer og har ikke rekt tanken på å slappe av engang, så nå gleder jeg meg ihvetfall til helga kommer. 

  I helgen skal jeg bare tenke på Sarah-Isabell og hva min kropp trenger for å fungere til uken. Det er Martin sin helg nå denne helgen, noe som gjør at jeg har mulighet til å slappe av litt mer enn de helgene jeg er alene. Derfor skal jeg virkelig høre på kroppen min i helga, så jeg ikke går på en smel. Jeg tar meg en velfortjent helg, og ønsker alle dere lesere også en god helg. • Publisert: 11.09.2015, 08:00
 • Kategori: Mamma
 • #comments">1 kommentarer
 • 18år og tobarnsmamma

 • Publisert: 10.09.2015, 18:31
 • Kategori: Mamma
 • Det er utrolig rart og tenke på at jeg skal ha et barn til. Jeg er 18år og venter barn nummer 2, men uannsett hvor rart og tidlig det er så gleder jeg meg like mye. Det er full glede over det nye barnet i magen og det vil bli like velkommen som det Sarah-Isabell hva når hun kom til verden.

  Jeg syns det er utrolig viktig at jeg prøver å forbrede Sarah-Isabell på at det kommer et barn til i huset, selv om hun ikke er så gamel, derfor prøver vi hverdag og snakke litt om at mamma har en baby i magen og at Sarah-Isabell skal bli storesøster. Noen ganger bryr hun seg ikke så veldig og andre ganger begynner hun å pirke meg i navelen og si "der" Og smiler og ler, så til tider virker det som at Sarah-Isabell skjønner at det er en baby i magen, men det er vanskelig å si hva hun skjønner når hun ikke kan snakke. Da må jeg bare lage mine egen menninger og hva hun tenker og menner på den saken.

  Men Sarah-Isabell er en rolig og snill jente, så jeg håper hun ikke blir så veldig sjalu, selv om jeg må være forbredt på det. Men kan håpe at det går fint, og at Sarah-Isabell ikke vil bli så sjalu, men de fleste barn blir vel det når det kommer flere søsken i hus, vi får vente og se. Vi gleder og ihvertfall kjempe masse til lillesøster kommer. • Publisert: 10.09.2015, 18:31
 • Kategori: Mamma
 • #comments">7 kommentarer
 • Er det noe du lurer på?

 • Publisert: 10.09.2015, 08:00
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg regner med det er en del spørsmål som folk lurer på, derfor har jeg valgt å vente å svare i spørsmålsrunden til bomba var sluppet. Så er det noe dere lurer på så er det bare og kommentere under så skal jeg svare på alle spørsmålene som kommet i slutten av uken. 

  I sånne situasjoner er det veldig lett at folk begynner og snakke og lage sine egene historier som ikke trenger å sette i det heletatt, derfor syns jeg det er utrolig mye enklere og holde dere opptater her, og gi dere mulighet til å spørre her på bloggen om det er noe dere lurer på. Da kan jeg svare på spørsmålene og si hvordan ting egentlig er istede for at jeg skal høre masse rykter om ting som overholde ikke stemmer. Jeg vet at rykter sikkert vil lages uannsett, men da får ihvertfall jeg sakt min versjon, og fortalt hvordan ting fortsatt er også må dere som leser valge om dere vil tro på det jeg skriver eller ikke. 

  Så derfor håper jeg at er det noe dere lurer på så kan dere spørre meg her, så skal jeg svare så godt jeg kan. Håper alle får en fint torsdag vidre. • Publisert: 10.09.2015, 08:00
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">6 kommentarer
 • Sarah-Isabell skal bli storesøster

 • Publisert: 09.09.2015, 08:00
 • Kategori: Svangerskap
 • Ja, du leste riktig. Jeg er gravid igjen, og skal ha et barn til. I januar skal Sarah-Isabell bli storesøster til en liten jente. Det er litt rart og vite at jeg venter et lite barne til allerede. 18år og tobarnsmamma. Men sånn er det blitt. 

  Det å finne ut at jeg var gravid igjen var veldig rart, og ikke forventet. I uke 10+3 ble jeg sendt på en tidlig ultralyd, fordi vi hadde mistanke om det, men ikke var sikre, og det viste seg at jeg var gravid igjen. Det kom som et veldig skjokk, men valget var ikke så vanskelig. Når jeg var inne på ultralyden fikk jeg spørsmål om jeg ville beholde eller ta abort. Og hvis jeg skulle ta abort ville de helst sette igjen med en gang, fordi de vil helst gi en medesinsk abort som tar nesten 1 uke.

  Når jeg fikk høre hvordan en medesinsk abort foregikk, igjen. Var ikke valget vanskelig, jeg hadde ikke klart å utføre den aborten, jeg kunne sikker bestillt en time, men hadde ikke klart å tatt den tabletten, så det så jeg ikke vitsen med. Jeg snakket litt med Martin og vi kom fram til at barne skulle bæres fram, og gjøre det beste ut av situasjonen.

  Vi gleder oss utrolig mye til den lille kommet til verden. Det blir utrolig spennende og se hvordan Sarah-Isabell vil ta henne imot, og hvordan hun vil reagere på å få en søster. Det vil bli en ny tilværelse for oss, men vi gleder oss utrolig mye alle sammen. Tenk Sarah-Isabell skal bli storesøster.

  Er det noe du luere på er det bare å kommentere under.

   

 • Publisert: 09.09.2015, 08:00
 • Kategori: Svangerskap
 • #comments">20 kommentarer
 • En helg hos Bestemor & Bestefar

 • Publisert: 05.09.2015, 16:15
 • Kategori: Hverdag
 • I helgen fant jeg ut at jeg og Sarah-Isabell skulle ta oss en tur hjem til bestemor og bestefar. Det er mye som skjer i ukedagen iforhold til barnehage og at jeg går på skole, og det gjør at det ikke er så mye vi rekker å finne på når det er ukedager, derfor må vi passe på at vi kan finne på ting når det er helg. 

  Siden det er så utrolig lenge siden jeg har vært hjemme hos mamma, valgte jeg og ta med meg Sarah-Isabell hjem til Bestemor og bestefar. Og det var suksess, hun storkoser seg her og er super glad for å møte både barstemor, bestefar og tantene sine. Så her skal vi være fram til mandag. Det har vært utrolig koselig å være her fram til nå, men tiden går utrolig fort dessverre. Kunne ønske vi hadde hatt mulighet til å være her i 1 uke, men vi må tilbake på mandag siden sarah-Isabell skal i barnehagen, mens jeg må på skolen. • Publisert: 05.09.2015, 16:15
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">1 kommentarer