hits

Måtte pause alt, men tilbake nå!

 • Publisert: 31.07.2014, 00:29
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Unnskyld at jeg ikke har blogget noe den siste uken. Det er flere grunner til det egentlig. Det er rett og slett fordi jeg har vært veldig sliten den siste uka og har egentlig hatt nok med meg og Sarah-Isabell. Denne tiden som har vært som jeg ikke har blogget har Sarah-Isabell skriki veldig mye (tror kanskje det er fordi det har vært veldig varm). Men hun har begynt og roe seg igjen, og har blitt veldig rolig igjen. Det er også noen flere grunner, men orker ikke å skrive opp alt det.

  Jeg måtte egentlig bare ta meg en pause fra bloggen, og fokusere 110% på men selv og Sarah-Isabell. Jeg har hatt nok med å kose meg sammen med henne og venner den siste tiden. Jeg har også vært veldig sliten, så har ikke orket alt for mye, måtte kjenne litt mer på hva kroppen orket. Men nå er ting bedre igjen, og jeg er tilbake

  Men jeg har sakt jeg skulle komme med en video om hvordan hverdagen er. Den skulle egentlig komme iløpet av forje uke, men siden ting ble som det ble orket jeg ikke å lage videoen, men den skal komme snart nå. Den kommer iløpet av uka nå, det skal jeg klare. Det kommer  også en video av tiden så langt med henne. Det dere får bilder og kanskje noen videosnutter. Det kommer også om ikke mange dagene. Så få nå skal jeg fortsette bloggen så godt som hverdag. 

  Jeg har endel planger for bloggen framover. Noen av de er:

  - Video av hverdagen vår

  -Video med bilder og videoer fra fødsel og til nå med Sarah-Isabell

  - Spørsmålsrunde om fødsel, svangerkap, mammarollen, barseltid osv.

  - Og innlegg fra hverdagen min!!

  Er det noe spesielt dere ønsker og vite eller høre om gjennom et innelgg så er det bare å kommentere så skal jeg ordne et innlegg om det!!

  Her er noen bilder fra den siste tida

  -EmilieAuli-

 • Publisert: 31.07.2014, 00:29
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Livets dans på roser

 • Publisert: 19.07.2014, 10:53
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Hverdagen med en liten baby er helt fantastisk, men selv om ting er herlig og koselig kommer det dager der ting er vanskelig også. Jeg har ikke hatt så veldig mange av de vanskelig dagene enda men de komner. 

  Men som sikkert mange vet er det mye hormoner i kroppen etter en fødsel og mens du ammer, og de er ikke alltid like lett og takle. Jeg føler meg ikke mye hormonell, men har hatt noen kvelder der jeg har vært veldig sliten da jeg merker hormonene. 

  Så jeg merker de er at jeg plutselig kan begynne å gråte uten å vite hvorfor. Eller at jeg et sekunde er litt tankefull og trist, og plutselig neste sekund er jeg glad som en sol. Men sånn er livet også når du ikke har barn eller hormoner. Alle har dager som ikke er så lette og dager som er helt fantastisk. 

  Jeg bor hjemme hos foreldrene min og mange å ta hensyn til. Noen dager er det lett og andre dager kan det være veldig vanskelig. Men de dagene det er vanskelig så prøver jeg å samle tankelen og si til meg selv at alt jeg gjør skal være det beste for Sarah-Isabell og det funker egentlig veldig bra. Hvis jeg har veldig mye tanker som er vanskelig å ikke tenke på skriver jeg det ned i en bok. Det er også en fin møte å bli kvitt det på. Da får jeg tømt meg for de vansklige tankene, samtidig som jeg føler jeg får snakket om det som er vanskelig uten at noen trenger å vite det. 

  Men nå som jeg har den lille prinsessa mi så er det ikke mye negativt å tenke. Egentlig er det helt fantastisk å ha hun her. Hun lyser opp dagen hver eneste dag. 

  Før hun kom til verden hadde jeg veldig mange morgner jeg våknet og grua meg til å stå opp. Rett og slett fordi jeg viste ikke hvordan dagen skulle bli. Det å gå ut døra og på skolen var en utfordring i seg selv, fordi jeg følte meg ikke velkomme i nærmiljøet der jeg bor. Jeg fikk mye blikk og var mye for meg selv. Tiden ute ble lang og jeg gledet meg alltid bare til å komme hjem. 

  Men nå etter hun kom har hverdagen blitt helt anledes. Å gå ut døra er ikke noe problem lenger. Det er bare veldig koselig og jeg har et smil om munnen. Jeg føler meg ikke alene lenger. Jeg har verdens beste jente med meg heletiden og det er helt fantastisk. Så etter hun kom er det ikke noe problem. 

  Den beste følelsen er når hun ligger å smiler til meg og viser glede og søker kontakt. Da får jeg en så stor glede inni meg som er helt ubeskrivelig fantastisk. Så tiden med Sarah-Isabell gjør meg til den lykligste mammaen i hele verden det er jeg sikker på. Hver sekund blir nyti!!

  Ps. Fikk spørsmål om jeg kunne lage en video av hverdagen vår og det skal jeg gjøre men er på freie ihelga så det kommer til uka eller neste helg:) men det kommer:)
 • Publisert: 19.07.2014, 10:53
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Libero-konkurranse

 • Publisert: 17.07.2014, 10:57
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen. Det er nå en konkuransse på libero.no ser du som har et barn kan legge ut bilde av barnet/babyen sin også være med i trekningen av å ha barnet/babyen sin en uke på libero også få et halv år forbruk med gratis bleier. Sarah-Isabell er med på denne kunkuranssen og blir veldig glad for den stemme fra dere fantastiske lesere.

  Vil du gi stemmen til oss gå inn på denne linken: http://www.libero.no/Generelt/LamSam/Fotogalleriet/?p=7 og finn Sarah-Isabell sitt navn og bilde :)

 • Publisert: 17.07.2014, 10:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Solskinnsdag

 • Publisert: 14.07.2014, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Igår sov jeg hos en venninne, hele nattan lå vi å så på film og koste oss. Vi la oss ikke før halv 5/5 engang også måtte vi opp halv ti fordi hun skulle bort og jeg måtte hjem til 11. Så dagen startet med en times trilletur i det finne værtet. Grua meg egentlig litt til å gå hjem for måtte gå etter veien, men det gikk veldig bra og det var en veldig fin tur!!

  Når jeg kom hjem var det felles forkost hjemme fordi lillesøstra mi hadde bursdag. Jeg gjorde egentlig ikke så mye igår brukte heller tiden på å slappe av etter den lange natta!! Jeg så litt på en serie og kose masse med sarah-isabell. Hun har var veldig mye våken igår så når kvelden kom var hun veldig trøtt. Det er veldig godt at det er noen sånne dager også, der jeg kan få kvelden for meg selv og bare slappe av og gjøre husarbeid. 

  Nå skal jeg og Sarah-Isabell straks ta turen til Martin, og der blir vi hele dagen! Det er veldig godt de dagene vi er sammen! Bruke tiden sammen både jeg, Martin og Sarah-Isabell. Vi koser oss masse sammen den tiden vi er sammen! Men skal jeg rekke å bussen til Martin må jeg nesten runde av. 

  Bilder fra gårsdagen!
 • Publisert: 14.07.2014, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Allerede en måned!

 • Publisert: 13.07.2014, 08:51
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Tiden går så utfattelig fort. Idag er Sarah-Isabell allerede en måned, og det føles bare som en uke. Tiden løper får oss før vi rekker å tenke.

  Den første måneden har hun utviklet seg veldig mye. Hun har blitt mye sterkere i nakken, hun er mye mere våken og fyller faktisk noen klær i 50-56. Noe hun ikke gjorde på sykehuset. Da var det alt for stort. Men hun har fått litt mer på kroppen nå en det hun hadde når hun kom ut, og det er godt å se.

  Netten går faktisk veldig fint. Hun sover nesten hele nattan, jeg må bare opp mellom 00:00-01:00, 02:30-03-30 og 05:00-06:00 for å gi henne mat,når hun har fått det legger hun selg igjen. Vi har selvfølgelig hatt noen våken netterderhun skriker mye, og de er veldig slitsome, men vi har kommet oss gjennom det også, da er det bare å slappe av på dagen også.

  Den første måneden har vi kost oss masse. Vi har vært på lillehammer, hatt besøk av familie, væt med Martin (barnefaren)og bare kost oss hjemme. Men som tidligere sakt, det har allerede gått en måned. Skal tiden gå som denne er hun stor før jeg vet ord av det! Men hun er fortsatt den lille prinsessa til mamman sin!!

  Her er noen bilder fra første måneden:

 • Publisert: 13.07.2014, 08:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Mamma som 17åring

 • Publisert: 07.07.2014, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! I dette innlegget tenkte jeg at jeg skal fortelle dere om hvordan det er å være mamma som 17åring. Har fått endel spørsmål om hvordan det er, og derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om det.

  Mange stiller sikkert seg selv spørsmål som: Hvordan kan en 17 åring (eller barn) klare å ta seg av en baby? Hvordan kan et barn få et barn? Hvordan skal de få seg utdannelse? Hvordan skal de klare å ta ansvar? osv. Men da stiller jeg spørsmålet: Er det egentlig så veldig stor forskjell på om jeg hadde vært 25? Selvfølgelig, jeg har en utdannelse og kanskje jobb og mer livserfaring, men jeg tror ikke det har noe å si om jeg er 17 eller 25 på hvor god omsorg barnet får. 

  Jeg er 17år og er mamma til ei nydelig liten jente. Jeg gir mat og omsorg og passer på henne. Det går kjempebra. Hun vokser bra og virker veldig fornøyd. Hun skriker litt, men ikke veldig mye. Det er mange som mener at et barn ikke skal ha barn, fordi vi ikke klarer ansvaret. Men da tar dere som tror det feil. Jeg kjenner mange som har fått unge tidlig, og de har klart seg veldig bra. Så uannsett hvilken alder du er i så klarer du det hvis du vil, mener nå jeg. 

  Jeg syns mammarollen går veldig bra. Jeg kan ikke gjøre som jeg vil lenger. Jeg må være inne til normal tid, og ha rutiner, jeg kan ikke reise på fest med venner når jeg vil fordi jeg har en liten unge. Men jeg føler ikke det gjør noe. Jeg koser meg utrolig mye sammen med den lille prinsessa mi, og selv om jeg mistet den friheten, har jeg fått noe som betyr så ubeskrivelig mye mer. Jeg har fått verdens fineste gave. Det baste som noengang kunne hent meg!!!!

  Skolen kommer jeg også til å fullføre selv om jeg må sette det litt på vent dette året. Jeg tror jeg skal ta noen fag som privatist også tar jeg resten om et år. Så selv om jeg er ung så kan jeg klare dette. Jeg kan være en like god mor som mamma var for meg, hvis jeg vil det. Og det kan hvem som helst bli hvis de vil. Jeg mener alder ikke har så mye å si, men heler hvordan du er som person. Det er det som teller for barnet. 

  Hvis du er enig i det som står i dette innlegget så trykk på facebook-likerknappen under dette innlegget!

  -EmilieAuli-

 • Publisert: 07.07.2014, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Roan Marita

 • Publisert: 05.07.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • Roan Marita er en av de beste vogner tilgjengelig på markedet i dag.
  Roan har 44 års erfaring innen barneutstyr produksjon. Roan vogner har minst like god kvalitet
  som de dyreste vognene, samtidig er de mer funksjonelle en de fleste av dem, og rimeligere i prisen. Marita vogn har en av de største liggedeler/hardbagger tilgjengelig på markedet i dag (hvis ikke størst). Baggen er romslig, dyp og komfortabel, den kan brukes som
  seng/vugge. Det finnes små hull i nederste delen av baggen, som gir en naturlig ventilasjon. Barnet ligger på en anti-allergisk,myk madrass. Ryggen kan løftes opp, slik at barnet kan sitte inne i baggen. Denne funksjonen, samt størrelsen og dybden av liggedelen, gjør at den kan brukes lenge, og du ikke har behov til å gå over til sportsete så fort som etter 6 måneder - som på fleste vognene. Roan betyr komfort, det er som å trille en babyseng. Understellet er solid og stabilt samtid som det er "mykt" i bevegelsen og tilpasser seg terrenget. Du kan velge mellom flere typer hjul, spessielt designet for lange turer i all slags terreng.

  Sportsete er mykt og komfortabelt, du kan legge ryggen helt ned, slik at skatten din kan sove. Fotholder er justerbar, du kan løfte den
  helt opp, slik at den lager rett linje med sete og ryggen - her får du både sete og seng igjen. 5-punkts sikkerhetsele beskytter ditt barn, i tillegg til avtagbar bøyle /sikkerhetsramme). Du får med en fotpose til kaldere dager.

  Både hardbagg og sportsete kan snus i begge retninger.

  Tekstilen er sertifisert og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

  Roan Marita kommer i flere flotte farger og design, denne vognen skiller seg ut i mengden !

  PRISEN INKL. DYPVOGN, SPORTSETE, FOTPOSE, STELLEVESKE, REGNTREKK OG MYGGNETT.

  Vognen har innebygd adapter for Roan Millo bilsete.

  Jeg er selv veldig fornøyd med vogna mi. Den er ikke tung, den er enkel og trille. Og den er også veldig enkel å ha med seg rundt. Den er veldig god og trille og styre og har en veldig enkle måte å demonstreres på. Er du usikker på hvilken vogn du vil ha anbefaler jeg virkelig denne. Den er veldig god og samtidig er den ikke så veldig dyr!

  -EmilieAuli-

 • Publisert: 05.07.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer