Bursdagen til Iselin!

Hei alle sammen! I dag har lillesøstra mi Iselin hatt bursdag! Hun ble 12år! Tiden går jammen meg fort, syns ikke det er lengesiden jeg satt i sofan å var 4 år og hadde lillesøster på armen å var så stolt over å ble storesøster! Og nå er hun 12 år alerede! I dag så reiste søstrene mine og stein kjetil på Jordekstad og bade, men jeg og mamma ble hjemme! Jeg bakte kake og så var jeg å mamma og handla middag og laget overraskelses familiebursdag. 

Når de kom hjem fra badinga så hadde jeg å mamma dekket på bordet med mat og klokka 6 kom det gjester som var her å spiste kaker å koste seg med oss! Dette har vært en virkelig fin dag og håper indelig at Iselin har kost seg masse og er fornøyd med dagen!
- Hva har du gjordt idag?

-EmilieAuli-

Bader i Vikersund!

Hei alle sammen! Her kommer det en video der jeg bader mitt første bad i Vikersund! hahah

 

Det var litt kaldt å dukke seg første gangen!

-EmilieAuli-

Musikkvideo!

Hei alle sammen! Nå har jeg fått ordnet så kvaliteten på den enne musikkvideoen til meg og mona har blitt bedre :) 

 

-Hva syns dere?

-EmilieAuli-

Minnevideo/ Små videoklipp!

Hei alle sammen! Sorry at jeg ikke blogger så mye om dagen, men har ikke  hatt tid! Men nå har jeg ferie og ikke så mye planer sp da skal jeg nok få tid til å skrive igjen! :)

Nå har jeg laget en video med masse småklipp så lagt til bake som til 2011. Med masse minner! Jeg legger også ut noen gamle ting jeg har laget sammen med venner håper du liker videoene! 

 

Den siste videoen har litt ddårlig kvalitet fordi pcn klikka når vi lagde den og jeg får ikke reparert den. Men dere får sett hva som skjer! :) 

-God sommer 

-EmilieAuli-