Jeg er ikke en dårlig mor selv om jeg er ung!

Hei alle sammen! Når har jeg lyst til å skrive et liten innlegg om en ting som irriterer meg veldig. Det er rett og slett det dummeste jeg seg. og blir egentlig veldig skuffet over de som i det heletatt tørr og påstå noe sånt.

For iløpet av svangerskapet mitt har jeg lagt merke til veldig mange voksne som mener at vi som er unge og gravide ikke kan bli like gode mødre som de som får unge når de er mellom 20-30 år. Det syns jeg rett og slett bare er tull for en jente på 16-17år kan bli en like god mor som en på 40. i noen tilfeller kan også en mor på 17 være bedre enn en mor på 25.

Jeg menner det at alle kan være en god mor uannsett alder. Det kommer helle på hvordan du er som person. Det er folk som er 16-17år som er klare for å ta det annsvaret det vil være og ha en liten unge, og det er noen som ikke er klare for det. Men jeg syns det er helt feil når voksne folk dømmer de unge gravide før de idet heletatt har sett hvordan personen er, eller sett hvordan de behandler barnet.

Om du er førstegangsgravid som 16åring eller 25åring så tror jeg du har et like stort spørsmålstegn på hvilket stort annsvar du vil få, og hvor mye livet dit faktisk kommer til å forandre seg. Ja du har kanskje mer erfaring, men det betyr ikke at du vil bli en bedre mor. Og jeg syns det er helt på tryne at godt voksene mennesker skal sitte og rakke ned på unge mødre. De burde være voksne nok til å ikke holde på sånn. Syns rett og slett det er skremmende og se kommentarer på nettet av voksne mennesker som rakker ned på unge mødre. For selv om du er ung kan du være en fantastisk mor!

Jeg er selv ung og gravid og jeg er stolt av det. Ja det er tidlig men jeg er klar for å ta det ansvaret som vil komme. Og jeg tror ikke selv jeg kommer til å bli en dårlig mor bare fordi jeg er ung. Jeg tror jeg kommer til å bli en god mor som de aller aller fleste blir. Og jeg vil si en ting til dere som er unge mødre. Dere kan være like gode mødre som en på 20-30 år. Det du selv som styrer hvor god mor du vil være. Ikke la folk rakke ned på dere fordi dere er unge foreldre. Bare gjør den jobben dere har tatt på dere og ta det ansvaret som dere valgte. Og vær stolt over valget du tok. For det er ikke et valg du kommer til å angre på. Du er enestående husk det!

Hvis du er enig i det jeg skrev i dette innlegget så trykk på lik eller del knappen under. 

-EmilieAuli-
 

 

 

Endelig en dag uten kynnere

Hei alle sammen! Idag har jeg hatt en veldig bra dag. Nå har jeg endelig hatt en hel dag uten kynnere og jeg skal si dere at det er veldig godt og slippe det når jeg har hatt det i over 2 døgn i strek. Ser virkelig fram til å få sove en hel natt uten og våkne vært kvarter. Det skal virkelig bli godt. 

Idag har jeg faktisk orket og gjøre litt ting. Jeg var mamma med på en liten gåtur også har jeg vært litt ute med Martin. Og det er vært utrolig fint vær idag. VI har hatt ca 15 grader. Nå tenkte jeg egentlig at jeg bare skulle ta meg en varm og god dusj også finne sengen etterpå. For er veldig sliten  i kroppen så det er egentlig greit og få lagt seg tidlig så jeg er opplagt til en ny uke. Denne uke tenkte jeg dere kan få bestemme litt hva dere vil lese om på bloggen. Er det noe spesielt dere lurer på nå og svangerskapet så lang, mine tanker virde eller noe spesielt dere lurer på så er det bare og skrive det i komentarfeltet under så skal jeg svare så godt jeg kan :) 

Håper alle dere fantastiske lesere får en fin uke :)

-EmilieAuli-

Kynnere eller rier

Hei alle sammen! Tordag 24.04 klokka 19:30 begynte den lille prinsessa mi og presse takvis. Og jeg fikk utrolig vondt i kosryggen og ble usikker på hva dette var. SÅ jeg sendet en meld til jordmor etter en halvtime/times tid og spurte hva det var. Hun sa det va vanskelig å si det kunne være rier og det kunne være kynnere. Men hun så jeg burde legge meg ned og ta det med ro også ringe sykehuset for å høre hva dem mente. 

Jeg la meg ned og slappet av litt også dro jeg ned på jobben til mamma for å si ifra til hun, så dro jeg hjem igjen og rundt 21:30 ringte jeg sykehuset. Jeg forklarte smertene mine og hvor ofte pressene kom osv. Da fikk jeg beskjed om å ta men en varm dusje også legge meg og bare slappe av og se om det gidde seg. For kynnere pleier vansligvis og gi seg litt og komme tilbake fikk jeg beskjed om. Hvis det ikke gidde seg eller jeg fikk noe vannavlatning skulle jeg ringe tilbake. 

Klokka ble 23 og etterhver 24 og det hadde forsatt ikke gidd seg. Kjente egentlig jeg begynte og ble ganske sliten. Vi fant ut at mamma skulle sove nede hos meg den natten tilfelle det skjedde noe, og sånn at hun kunne følge med litt. Klokka ble 03:00 og hun holdt fortsatt på å presse men vi fant ut at vi skulle prøve å få oss litt søvn. Men det var lettere sakt en gjort. Mamma sovnet, men jeg var våken så og si hele natta. For jeg klarte ikke å sove når hun pressa. hadde jeg sovna mens hun var rolig våkna jeg fort når hun begynte og presse. 

Dagen etter holdet hun fortsatt på og jeg hadde både vondt og var helt ferdig i kroppen. Mamma fikk søstrene mine på skolen også tok vi det litt med ro og tenkte ut hva vi skulle gjøre. Det ente egentlig med at vi kontakta helsesøster og kom oss ned på helsestajon for å la hun vudere det. Hun sendte oss til sykehuset for å være sikker på at det ikke var noe fødsel igang. For som sakt pleide kynnere og gi deg litt og komme tilbake og derfor syns de det var litt rart det ikke hadde gjort det hos meg. 

Når vi kom på sykehuset ventet vi ganske lenge. Så kom det plutselig en lege og sa det var våres tur. VI kom inn og jeg skulle skjekkes. Det var en av de værste legetimene jeg noen gang har vært på. Han legen som var der var så stressa. og var ikke villig til å høre på oss engang. Vi ble sendt hjem igjen og fikk beskjed om at det ikke var noen modningstegn, og at livmorhalsen min var 4.3 cm. Så vi reisete hjem. 

Dagen gikk og hun roet seg ikke så mamma sov nede hos meg en natt til, for hun ville være der om noe skjedde og jeg syns egentlig det var godt og ha mamma inærheten. en natt til gikk med lite søvn. og jeg var veldig ferdig. Dagen etter holdt hun fortsatt på. Jeg var egentlig veldig lei og syns det både var ubeghagelig og vondt. Kynnerene gidde seg ikke før i natt en gang. Inatt fikke jeg faktisk sove selv om jeg ikke fikk sove før klokka var nærmere 3 halv 4 så fikk jeg sovet litt. Hun har vært ganske rolig idag. Har noen pressinger av og til, men hun er veldig rolig idag. Jeg har ikke planer om å finne på så mye idag for er veldig sliten i kroppen, etter å hatt kynnere i over 2 døgn. 

Men skal si dere en ting og det er at det er utrolig godt at hun har roet seg nå og jeg håper hun ikke begynner igjen på noen dager ihvertfall. For nå vil jeg bare ha litt ro. Føler meg helt ferdig i kroppen, men håper det går over til imorgen eller tirsdag. 

-EmilieAuli-

Følg med på NRK P3 "Ung og Gravid"

Hei alle sammen! Det har værrt veldig lite blogging den siste tiden. Det har rett og slett godt litt i glemmeboka. Har hatt litt andre ting å gjøre enn og blogge så da, ble det en liten pause. Men har hatt en veldig fin påske og det håper jeg dere også hadde. 

Denne uka har jeg ikke kommet meg tilbake på skolen heller. Har hatt noen hjemmedager også har jeg egentlig ikke vært helt iform til så mye. Men sånn er det! Håper jeg er bedre til neste uke.

På mandag var det jo helligdag så da var ingen på skolen, men på mandag var jeg på "jobb". For litt før påske ringte en fra NRK p3 og lurte på om han kunne lage et program om hele svangerskapet mitt. Så på mandag møtte jeg han som skulle lage senningen. også intervjuet han meg og vi satt i 2-3 timer og snakket om nesten alt hvordan svangerskapet mitt har vært, hvordan jeg har tenkt,følt osv. Hvorfor jeg tok det valget jeg gjorde osv. Det var egentlig veldig koselig å snakke med han, han var veldig filnk og en veldig hyggelig fyr. 

Vil du følge med på radioseningen så kan du Høre på NRK P3 hver torsdag mellom klokka 17:00-19:00. Programet begynte i går så hvis du ikke fikk det med deg og du vil høre det kan du gå inn på linken under her så kan du høre episode 1 og 2 av "Ung og Gravid"Episode 1: http://radio.nrk.no/serie/juntafil/mynf35003914/24-04-2014#t=10m36s

Episode 2: http://radio.nrk.no/serie/juntafil/mynf35003914/24-04-2014#t=20m40s

Hva syns du? Skal jeg legge ut link til hver episode så du kan følge med på bloggen om du ikke får det med deg?

-EmilieAuli-

 

 

 

Den lille prinsessa viser liv til verden

Hei alle sammen! Tiden går utrolig fort. Nå er jeg i uke 31 og det er bare 9 uker igjen til termin. Det er helt utrolig hvor fort tiden faktisk har godt. Jeg tenker bare på hvor mye ting faktisk har forandret seg siden ungdomsskolen.

På ungdomsskole var liksom planene mine og få fullført utdanningen og komme meg ut i jobb og etterhvert stifte meg en liten familie, men så lang tid tok det ikke. For når jeg begynte på vidregående tok det ikke lang tid før jeg tok graviditetstesten og den viste positiv. Det er egentlig ganske rart og tenke på hvor for ting faktisk kan forandre seg. Men jeg er utrolig glad for at jeg tok det valget jeg gjorde og valgte å beholde. Jeg gleder meg utrolig mye til den lille jenta mi kommer til verden. Om ca. 9 uker kommer livet mitt til å forandre seg MYE. Istede for å gå på skole neste år som alle andre på min alder skal jeg faktisk ta meg av en liten unge. 

Mange sier jeg har øddlagt ungdomstiden min, men jeg menner selv jeg ikke har gjort det. Jeg får en ungdomstid, men ikke lik alle andre si. Men jeg tror min ungdomstid vil bli like fin som alle andre sin hvis ikke 1000 ganger bedre. Jeg har tatt et valg og beholde den lille jenta mi og jeg angrer ikke i det heletatt, tror det er det beste valget jeg noengang har tatt. Selv om det var et vanskelig valg der og da. Det var mange tøffe uker, men det var virkelig verdt det. 

Nå er det bare 9 uker igjen til den lille prinsessa mi skal ut og hilse på mamman og pappan sin og den store verden hun skal vokse opp i, og jeg gleder meg utrolig mye. Her skal dere få noen bilder av magen min nå også en video av den lille jenta mi som vil vise liv til verden :)

 

-EmilieAuli-

Tar turen til Martin!

Hei alle sammen! idag tar jeg meg turen til Martin en tur og skal bare kose meg! Kjenner det er godt og bare slappe av sammen med han nå som det er ferie og jeg slipper og tenke på skole og alt det der! For skolen er ganske tøff om dagen, kjenner det er godt og ha litt fri og bare slappe av også.

Så idag skal jeg bare kose meg sammen med Martin og kjenne hvor godt det faktisk er å ha ferie, for de siste dagenen har heg egentlig bare styra og ordna til Sarah-Isabell kommer så det er greit med en ferie nå :) hahah

-EmilieAuli-

Menneskeverd

Hei alle sammen! Egentlig skulle dette innlegget komme forje torsdag, men siden jeg mistet nette så fikk jeg ikke lagt det ut. SÅ derfor får dere dette innlegget i dag istede. For forje torsdag møtte jeg nemelig noen veldig hyggelige mennesker. For ca 1 måned siden konnaktet de meg og lurte på om de kunne få intervjue meg til det blad kaldt menneskeverd. Det er et blad som kommet ut 4 ganger i året og går ut til 10 000-11 000 meldlemer, forskjellige organisasjoner osv. 

Så forje torsdag kom de hjem til meg og ville intervjue meg om min graviditet og hvorfor jeg tok det valget jeg gjore osv. Og de to jentene som kom og intervjuet meg var så utrolig koselige. De hadde med seg en liten gave til meg også og det var en bleiepakke :) Hahahah! Nei de var veldig koselige. De var i så godt humør og spredde masse glede rundt seg, og det var veldig hyggelig å omgås med dem :) Helt fantastiske personer :) 

Kan henne det blir lagt ut noen bildet på bloggen av den dagen når jeg får bildene som ble tatt tilsendt, men har ingen bilder å legge ut nå fra den dagen :) 

Vil du se litt mer hva menneskeverden er eller du vil bli medlem så gå inn på linken jeg har lagt til å innlegge:

http://www.menneskeverd.no/

http://ungmenneskeverd.wordpress.com/2014/03/13/klarte-ikke-ta-abort/

-EmilieAuli-

Hvor lang til er det til fødselen?

Hei alle sammen. Nå om dagen stiller jeg meg det sammen spørsmålet hver dag. Når begynner fødselen?, Hvordan kan jeg kjenne at det næmer seg?, er de smertene jeg har forbredelse til fødselen? Det er spørsmål jeg stille meg selv hverdag fordi jeg ikke vet hvordan en fødsel er og fordi jeg har fått beskjed om så mye forskjellig. Jordmor sier til meg at det kan nok henne Sarah-Isabell snart vil ut og hilse på oss. Mange sier også at de smertene jeg har begynt å få i underlivet minner om klargjørelse på fødselen. 

Jeg håper på mange måter at hun ikke kommer ut enda rett og slett fordi det er ikke bra for en baby og komme ut 2,5 måned før termin, men samtidig har jeg egentlig ganske klar for at vannet plutselig skal gå også. Fordi når jeg var hos jordmor sist lå hun i hodeleie, og det kjennes ut som hun fortsatt ligger i hodeleie. Og hun presser veldig mye ned mot underlivet mitt kjennes det ut som. Så jeg blir faktisk ikke overrasket om plutselig vannet går og jeg må på sykehuset. 

Gleder meg veldig til Sarah-Isabell kommer. Det er en en stor spenning på hvordan hun ser ut, hvem hun ligner på osv. Jeg håper for all del at hun blir inne til termin nærmer seg. Det er rett og slett fordi jeg vil klare og fullføre skolen, jeg vil få alt klare, og jeg vil det beste for hun. Jeg ble selv født 3 månder fortidlig og det kan kommer endel problemmer med fortidligfødte barn. Men har en liten følelse på at hun kommer før. For jeg har så utrolig mye vondt i underlivet+ at det føles som hun presser veldig mye ned mot underlivet mitt og jeg tror hun egentlig har begynt og feste hode sitt. 

Men jeg tenker at jeg tar det som det kommer. Bare hun får det fint så er det greit for meg, Jeg vil bare at den lille jenta mi skal få den beste starten og den beste oppveksten, og det skal jeg virkelig prøve å få til :)

 

-Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om så skriv det i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få gjort det :)

-EmilieAuli-

Jeg er tilbake!

Hei alle sammen! Jeg skrev til dere forje uke på torsdag at jeg skulle blogge mye den uken og i påsken og at det kom et innlegg om hva jeg hadde gjort på torsdag :) Men selvfølgelig mista vi nettet på torsdag (rundt 18) Og fikk ikke tilbake nettet før i gårkveld. Så jeg har ikke fått blogget noenting, selv om jeg har gjort mye kjekt som jeg gjerne kunne blogget om for dere. Men dere skal få innlegg om hva jeg har gjort osv. 

I påsken har jeg mye tid til å blogge og jeg har planer om å blogge ganske mye også. Jeg skal legge ut magebilde noe jeg hadde planer om å gjøre på fedag, et innlegg om alt jeg har kjøpt inn, hva jeg gjorde på torsdag osv. Jeg har en del planer på lur så får vi se om vi rekker alle i påsken. Men jeg har et spørsmål til dere. Vil dere ha det utstyret jeg har kjøpt laget som en video eller i bilder? :) Dere bestemmer :) 

Men skal ordne litt på rommet nå for å få det litt klart til en IKEA tur 26.04 :) SÅ vi snakkes etterpå idag :) 

'

-EmilieAuli-

Tar påskeferie!

Hei alle sammen! Nå tar jeg pårskeferien. Litt tidlig, men trenker det er greit og ta ting litt med ro. Og siden en det bare er en kosedag på Lillehammer imorgen med skolen, og formen min ikke er helt på topp om dagen tenker jeg det er best og bli hjemme. Herregud som tiden flyr fra meg, hahahha. Idag er jeg allerede 30 uker på vei, og tiden går så utrolig fort. Jeg kjenner jeg begynne og bli litt stressa med å få kjøpt alt som skal inn før den lille jenta mi kommer.

Har fått søkt om engangsstønad så får den vil før påskeferien eller like etter påskeferien håper jeg. Og når den er kommet inn skal det handles til den lille jenta mi! Kjenner jeg gleder meg veldig til å få ordnet alt som skal ordnes, for akk nå så lever jeg bare i et fult kaos av babyting som bare er plasert i esker til jeg får kjøpt kleskap osv. 

Men skal prøve å få gjort litt klart i påskeferien<3 men skal bli veldig godt med en uke fri nå, få slappet onkelig av og bare ta livet med ro. Kommer nok til å blogge mye i påskeferien, for håper på å få gjort mye kjekt i påskeferien <3 

Det kommer et innlegg senere idag om hva jeg har gjort idag for har hatt en veldig koselig dag som jeg gjerne vil dele med dere:) Så vi blogges litt senere <3


hahaha fant et bilde av meg og mamma <3 Glad i deg mamma<3

-EmilieAuli-

Ultralyden igår

Hei alle sammen! Som jeg fortalte dere her om dagen skulle jeg til sykehuset igår på ny ultralyd for og se om den lille jenta mi hadde det bra og vokste som hun skulle. Og det gjorde hun.

Den lille jenta mi er fortsatt liten hun er -6% under gjennomsnitten, men hun vokser og har det fint selv om hun er liten, hun følger kurven bare under gjennomsnitten.

Skal tilbake på ny utltralyd 9.mai for at vi skal følge med på hun så vi vet at hun har det fint. Tror nok hun vokser fint og koser seg imagen da å, men greit og følge med på.

Etter jeg og Martin hadde vært på sykehuset dro vi en tur til bestemor og spise middag hos hun og koste oss der. Det var veldig koselig. Vi fikk god mat og koste oss veldig. Snakker og spiste boller gjorde vi å :)

Men nå må jeg nesten avrunde innlegget her for skal en tur til jordmor idag så må gjøre meg klar til jeg skal reise dit. Så vi snakkes senere <3

-emilieauli-

Tar en avslapende kveld før en travel morgendag

Hello alle sammen! Idag har ikke formen vært helt på plass. Jeg har vært utrolig sliten og egentlig bare tatt livet helt med ro, selv om jeg egentlig hadde tenkt til å være flink å rydde rommet og øve litt mer til matteprøve som jeg har imorgen, men orket rett og slett ikke det for var så utrolig sliten. 

Jeg er egentlig utrolig mye sliten og føler meg ikke så bra om dagen, grunnen til det er at Sarah-Isabell presser så utrolig mye. Så jeg får veldig vondt i både rygg og magen pluss at det er litt vanskelig å finne gode stillinger når jeg skal sove, så da blir det veldig lite søvn. heheheh

Men idag så har jeg egentlig bare tatt en avslapende dag og kveld, og gjør meg klar til en travel dag imorgen. For i morgen starter hele dagen med at jeg skal på skolen, også skal jeg ha en matteprøve. også skal jeg på sykehuset imorgen klokka 14:00 på en ny ultralydundersøkelse, for og se hvordan veksten hennes har forbedret seg løpet av 1 1/2 ukes tid siden. Det blir egentlig veldig spennende, siden hun var litt liten sist. Kjenner det er litt spennende og se hva som vi skje framover nå da. Om hun har kommet seg og blitt større og ligger sånn någenlunde på gjennomsnitten eller om hun er mindre nå. 

Og skal egentlig blir greit og finne ut litt om hva som kommet til å skje vidre, om hun må ut før eller om hun kan bli til termin. Håper hun kan bli i magen fram til termin, men kanskje jeg får svar på det imorgen. Må tror egentlig jeg bare skal få drikket om kakaoen og spist opp kvikklunsjen så jeg kommer meg i seng. Må være utvilt til dagen imorgen. Så vi snakkes. Kommer med et innlegg om hvordan det gikk på sykehuset enten imorgen eller på onsdag morgen. så snakkes vi <3

 

-EmilieAuli-

Permisjon

Hei alle sammen! Jeg har fått endel spørsmål om hvorfor jeg er lite på skolen og hvorfor jeg er så mye hjemme. Så jeg tenkte at jeg skulle legge ut et innlegg om hvorfor jeg er mye borte fra skolen.

Formen min er ikke så veldig god om dagen, er mye sliten, vondt i bekkene ogsånn, så derfor fant jeg ut at det var greit å få litt permisjon fra skolen. Så jeg har nå permisjon fra engelsk og gym. Jeg har også fri fra skolen på mandager men må gjøre oppgaven hjemme også må jeg komme på skolen og ha framføringa av prosjektet når vi skal ha det.

Så derfor har jeg mye fri. Engelsken kommer jeg til å ta opp igjen neste skoleår så jeg får fullført vg1:) kjenner det er godt og ha litt mere fri, for er veldig sliten og vondt i bekkene og ryggen og da er det godt og slippe og sitte på skolebenken.

-Emilieauli-

Få en gratis parfyme hos Yves Rocher her

//Sponset innlegg//

Hei alle sammen! Yves Rocher er en nettside for deg som er opptatt av hudpleie, sminke, duft, hår og skjønnhet. Rett og slett en nettsiden for deg som er opptatt av skjønnhet og velvære. Jeg har selv vært inne på siden dems og syns de har utrolig mye fint der, og mye fine ting jeg ønsker meg. Vil du se hva slags produketer de her kan du trykke----> Her eller du kan se noen av produktene jeg ville kjøpt under her, men link til produktet :)

Du har også en fantastisk mulighet nå til å få den nye parfymen dem "Eau de Toilette - Cherry Bloom" og 20% på alle varene du kjøper. SÅ du som velger og lese min blogg eller leser dette innlegge kan nå få parfymen "Eau de Toilette - Cherry Bloom" og 20% på alle varer du kjøper ved hjelp av denne rabattkoden YRSPRING20

MAKEUP:

Concealer:

Fest skygger med noen enkle penselstrøk! Dette lysreflekterende concealer lyser opp mørke områder, jevner ut huden og skjuler tegn på aldring. Den perfekte ugjennomsiktig formel inneholder perlemors innhyllet av rosvax og gi en rask visuell foryngende effekt som varer hele dagen.

Vil du prøve trykk -----> Her

Foundation:

Gir en glatt, jevn og skinnende hud. Med nærende safflower olje.
Vil du prøve trykk-----> Her
Puder:

En lys og luftig formel som gir huden en matt, glatt og skinnende sammetsyta. For alle hudtyper.
Vil du prøve prøve trykk-----> Her
Øyenskygge:


Den perfekte øyenskygge for bærekraftig øyesminke! 
Disse vakre glitrende pulver skygger er lett å påføre og gir god dekning som er lett å variere og bygge. Fargen er fortsatt klar og intens i hele åtte timer uten å blande seg inn i øyevippene. Paletten, inspirert av planteriket naturlig variasjon, varierer fra delikate toner til lyse, ultra-pigmenterte farger, noe som gjør det enkelt å finne nyanser som passer deg.
Vil du prøve trykk----->
Her
Eyeliner:

Kan brukes som sotet eyeliner og eyeliner for en mer presis linje. Kan også falmet ut som en øyenskygge. Tilgjengelig i matte og skimrende farger for en fengslende utseende. 
Tips: hue rosa og hvitt er perfekt å bruke på våtlinjen for en lysere, friskere og forstørrede øyne! Da gjaldt som eyeliner på våtlinjen gi det et hvitt utseende, som forstørrer øynene. Hvis du bruker pennen som en øyenskygge eller eyeliner, vil det gi øyelokket en rosa nyanse. 
Med myk lakserolje.
Vil du prøve trykk-----> Her
HUDPLEIE:
Serum:

En av Yves Rocher absolutte stjerne produkter, med revolusjonerende formel. Denne avanserte, energigivende serum har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser enn vanlige skjønnhetsprodukter, og en lett formel som raskt trenger inn i huden for maksimal effekt. Serumet inneholder 7 kraftige planteekstrakter som reaktiverer hudens naturlige energiproduksjon og forbedre sin evne til å fornye seg. Brukes under din vanlige ansiktskrem eller som en energigivende diett. 
For hvert serum plante Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet.
Vil du prøve trykk----->Her 
Nattkrem:

En luksuriøs, energigivende nattkrem med en fin balsam følelse. I løpet av natten, fylt med huden av vital fuktighet og næring til den allerede neste morgen følelsen friskere og mer energisk. Kremen reaktiverer hudens energi, noe som resulterer i at huden til å regenerere raskere, virker mer uthvilt og stråler av ungdommelig glød og energi. 
For hver Night Crème planting Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet.
Vil du prøve trykk-----> Her 
Dagkrem:

En energi boost ånd dagkrem som fornyer hudens energi og utstråling. De rike, kremet mousseformulan er beriket med shea smør til dypt nærer og perfekt for tørr hud tetthet. 
For hver dag krem plante Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet.
Vil du prøve trykk-----> Her 
Kanskje du har lyst på noen av produktene eller har lyst på en gratis parfyme. Da er det bare og registrere rabattkoden YRSPRING20
-EmilieAuli-

Blogg livet

Hei alle sammen! Den siste tiden har jeg tatt bloggen litt til sides fordi jeg trengte en liten pause. Jeg trengte og koble meg litt av alle kommentarer og all skrivingen. Etter jeg begynte og blogge har det blitt en del av hverdagen. Det er en ting jeg i hovedsak liker å drive med, men noen ganger trenger man bare en pause. Neste uke kommer jeg til å være på plass igjen med bloggingen og derfor vite om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om. Om det er det så bare kommenter det i kommmentarfeltet under.

Jeg er jo nå i svangerskapsuke 29 og det går fort nå til hele livet mitt vil bli forandra, men jeg gleder meg virkelig til det. Den lille prinsessa mi er litt liten så det store spørsmålet er om hun må ut før eller ikke. Var på sykehuset fredag 28.03 og fikk vite at jeg måtte komme tilbake på tirsdag 08. 04 for og se om det bare var en liten periode eller om det kommer av at hun får i seg for lite næring. Men vet egentlig ingenting før tirsdag. 

Tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om. "Hva skal jeg blogge om neste uke?". En ting jeg har tenkt til å gjøre iløpet av neste uke er å legge ut noen bilder av magen min nå, for det har jeg fått mye spørsmål om men egentlig ikke fått gjort det. Men det kommer iløpet av neste uke. men er det noe annet dere vil jeg skal blogge om, f.eks spørsmål i forhold til svangerskapet eller noe annet så kan dere bare komme med en liten kommentar så skal jeg skrive/ laget et lite innlegg om det neste uke :) -EmilieAuli-