Inspirasjon??

Hei alle sammen! Jeg har ingenting å blogge om, om dagen trenger virkelig hjelp til å få litt inspirajon. Kom med kommentarer og si hva jeg skal jeg kan blogge om eller hva dere vil vite eller se osv. Da har jeg kanskje noe å blogge om også.

Også fikk jeg svar på en jobbsøknad i dag, så på onsdag skal jeg på intervju gleder meg sykt!!

-EmilieAuli-

Kunst og Håndtverk!

Hei alle sammen! i dag på skolen hadde vi kuns og håndtverk hele dagen. Vi har begynt med å lage oss en kopp med hank som oppgave denne perioden. Og i dag begynte vi å modulere med leire og forme koppen så den kan stekes så vi kan male den neste gang :)

Dette er min kopp:

'


-Hva syns du?

-EmilieAuli-

Prøvemuntelig- RLE!

Hei alle sammen! I dag dro jeg på skolen halv 9 fordi jeg skulle opp i prøvemuntlig. Jeg fikk RLE og snakket om buddhimen. Det gikk egentlig ganske greit, jeg fikk en 4 er jeg fornøyd med selv om jeg ville ha en 5er. Men 4 er bra det. Så det gikk greit. Nå vet jeg hvordan det er og jeg fikk mange fine råd til Eksamen så kanskje klarer jeg å forbedre meg til da og kanskje jeg av den grunn kan jeg prøve på en 5er.

Det var egentlig ikke så ilde som jeg trodde det skulle være.

- Har du hatt prøvemuntelig?

-Hvordan gikk det med deg?

-EmilieAuli-

Forbredelse til prøvemuntlig!

Hei alle sammen! I dag kom jeg opp i prøvemuntlig. Jeg kom opp i RLE om Buddhismen, Jehovas vitner og Moral og Etikk. Så nå er det bare å forbrede seg i dag og i morgen  og torsdag skal jeg ha muntelig! 

-EmilieAuli-

Tok nytt hull i øret!

Hei alle sammen! Sorry for at jeg har blogget litt lite i det siste, men har ikke orket å blogge rett og slett. Men  skal begynne igjen nå! 

Jeg har som en uvane at når jeg kjeder meg tar jeg nytt hull i øret! Og i dag tok jeg nytt hull i øret!

-Hva har du gjort i det siste?

-EmilieAuli-

Tentamen i morgen!!

hei alle sammen!! I morgen har jeg tentamen i morgen!  og det jeg gjør for å forbrede meg til tentamen i morgen er! Og være ute med venner og slappe av!! Men skal skrive skjønnlitratur så det går nok greit tror jeg! Norsk er ikke så viktig å øve til hadde det vært engelsk eller matte hadde det kanskje vært noe anna! haha

-EmilieAuli-

Du vet du har det kjett når........

1. Du vet du har det kjett når du begynner og skrive en bok midt på nattan!2. Du vet du har det kjett når du kaster stein på en kopp!

3. Du vet du har det kjett når god i å kaste stein på en kopp!
4. Du vet du har det kjett når du lager en liste over alle du har kominisert med det siste døgnet!5. Du vet du har det kjett når du skriver de første 500 desimalene i pi!6. Du vet du har det kjett når du og en venn sitter og poker hverande  24/7!

 

-EmilieAuli & KarstenLorents-

Dream!

Hei alle sammen! Alle har sine drømmer er her et bilde samlet med masse drømmer! Kanskje er et av disse bildene et synbol på akkurat din drøm! Jeg har et råd til deg som føler at drømmen din er umulig! Bare stå på prøv å få den i oppfyllelsen det kan jo henne det funker! :)

-EmilieAuli-

 

Ut på tur!

Hei alle sammen nå skal jeg og Frank gå kråbølsrunden men Marvin og Gizzmo! 


-Hva skal du i dag?

-EmilieAuli-

Kosekvelden!

Hei alle sammen! Nå er kosekvelden feridg. Vi hadde det kjempe gøy vi så på film, tok bilder, skravla og spilte gitar og sang litt! :)

Jeg og thea finner alltid på mang rare ting og blaner sammen! Denne gange fant jeg opp salt og pepper potetgull, potetmos og melkesjokolade. Det høres ikke godt ut men det er faktisk veldig godt. Og thea tok paprika potetgull, nudler og melkesjokolade hun syns det var godt. hahah ingen av de tingene høres godt ut men tro det eller ei det er kjempegodt!

Hahha ser ut som jeg skjeller! der smakte jeg på den blandinga det var godt!!
Kjersti!<3

Karina!<3

Jeg fikk ett sånt skilt av Hadde, Det var kjempe fint. Også fikk jeg 100,- av Thea, 100,- av Kjersti ogå fikk jeg reise tannbørste og speil av Karina!! <3

Vi måtte jo ut og ta masse blider også så her kommer det bilder som vi tok både ute og inne:
Glad i dere!<3

Thea! <3
Meg og Thea!<3

Meg og Hedda!<3

Meg og Karina!<3

Meg og Kjersti!<3
-Hva har du gjort i kveld da?

-EmileAuli-

Da er jeg klar!Hei alle sammen! Nå har jeg rydda og vært på butikken til folka skal komme! Og nå er det 20 min til de skal komme så nå er alt klart til de skal komme.

 

Dagens antrekk:

-Hva skal du i dag?

-EmilieAuli-

Lørdag Morgen!

Hei alle sammen sorry at jeg ikke har fått blogga noe særlig denne uka, har vært med venner og sånn. Så har ikke rekt!

 

Men nå skal jeg blogge litt. I dag skal jeg få basøk av noen venner av meg. Vi skal ha kosekveld se på film og kose oss rett og slett. Jeg fant ut at jeg ville ha det nå siden jeg hadde jo bursdag for litt tilbake så da skal jeg"feire" bursdagene min! Det blir veldig koselig når dem kommer, gleder meg!

-Hva skal du i dag?

-EmilieAuli-

Hjemme!

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen fra pappa! Han hadde ikke nett så jeg har ikke fått blogga. Men nå er jeg hjemme så da får vi vel prøve å blogge litt :) 

Når jeg var hos pappa fikk jeg kjøpt meg bass også! Har ikke bilde av den akk nå men det kan jeg legge ut senere! Men er veldig glad for å endelig ha fått meg bass! Det blir brukt mye der er jeg 110% sikker på. hahah

Også var jeg med Tina på hundetreff med Arco! Det skulle han trene og det var egentlig litt gøy altså! Arco gutten er flink han! Har ikke noe blide av han her nå heller men jaja!

 

-Hvordan har påsken deres vært?

-EmilieAuli-