STEM: Forbildeprisen 2015

Hei, Onsadag 4.mars klokka 12 kåres forbildeprisen 2015. Det er en pris der 22 unge talentfulle artister i hele Norge kjemper om en kjempe premie, som dere kan hjelpe til å stemme frem. Den artisten som står igjen som vinner av forbildeprisen 2015 vinner 100 000kroner!

Det har seg sånn at min fetter Cezinando er en av de 22 heldige unge artistene som er nominert. De fleste har nok hørt en eller flere sanger av han. Cezinando har også jobbet litt med Jaa9 & OnkelP ( En av sangene ligger under). Han er en veldig dyktig og flink rapper som fortjener og vinne. Samtidig som hvis han vinner vil han bruke pengene på noe som går til fordel til barn og ungdom. Hvis han vinner vil han nemeig bruke de 100 000kronene på å bygget et studio tilgjengelig for barn og ungdom i bydelen sin. 

Gå inn på denne linken og STEM nå (Cezinando) http://bylarm.no/forbildeprisen

Om du ikke har hørt noe av det har har laget, så har du noen battles og sanger under her:

De siste timene på hotellet

Nå er det bare få timer til jeg og Martin skal forlate hotellet og komme oss tilbake til Gausdal, til den vakte lille jenta vår. Det blir trist å forlate hotellrommet nå, men det blir utrolig godt og komme hjem til Sarah-Isabell igjen også. Jeg har savnet henne utrolig mye. Som mange sier borte bra, men hjemme best

Sarah-Isabell har vært hos min kusine og hennes kjæreste mens jeg har vært i Oslo. Det har vært veldig rart og være borte fra henne så lenge. Det er første gangen jeg har vært borte fra henne så lange, og det har jeg merket. Men her kost meg veldig, og alle foreldre trenger litt alene tid engang iblandt :)

Nå sitter jeg og Martin bare og nyter de siste timene på hotellet, vi har pakker og spist frokost, så alt er klart til avreise. Det her vært en fin tur!