Operaen

Hei alle sammen! Idag har jeg og Martin hatt en kjempefin dag. Hele dagene startet med at jeg og Martin sto opp og gikk og spiste frokost. Når frokosten var spist gikk vi bort til Opraen for å se siden værken jeg eller Martin hadde vært der før. 

Etter å ha vært på Operaen en stund gikk vi vidre til inn i storgata og karl johan, og så litt i butikker :) Etterhvert som dagen gikk så dro vi til et piercing studeo så jeg fikk tatt den, og jeg ble storfornøyd. Elles har vi bare gått rundt i Oslo å sett oss rundt. 

Her kommer noen bilder fra dagen :)
Første natt på hotellet

Hei. Nå er første natta på hotellrommet gjennomført. Det har vært utrolig koselig og være her og kose seg. Igår var jeg på bloggevent noe som var kjempe koselig. Jeg kom inn og kjente ingen, men når jeg dro derfra viste jeg hvem mange var. Det var et veldig koselig og sosialt event, og mye liv. 

Det som var utrolig koselig var at jeg kunne snakke med folk som har vært i min situasjon, og som forsto hvordan jeg har det og hvordan jeg har hatt det både gjennom tiden mens jeg gikk gravid og tiden etterpå. Så det var veldig koselig :)

Idag skal jeg og Martin bare kose oss i Oslo og ta oss en tur i Karl Johan, og bare ta livet med ro, og nyte denne dagen. Vil mest sannsynelig komme flere innlegg iløpet av helga, som oppdatering :) Ha fortsatt en fin helg videre :)
Klar for bloggevent

Klar for bloggevent!! Nå er det fredag og om 30 min skal jeg på bloggevent! Gruer meg litt siden jeg ikke kjenner noen av de som kommer enda, men tror det skal bli veldig koselig. Siden denne bloggeventer er i Oslo skal jeg og Martin sove på Thon hotel i helga og kose oss, Vi har fått barnevakt. 

Det skal bli utrolig godt og kunne ha en helg med Martin alene uten å tenke på å ha Sarah-Isabell og passe på. Men må ærlig innrømme at det er veldig rart og ikke ha henne er også.Kvelds bad

Det er alltid godt å ta seg et deilig bad rett før man skal legge seg. Legge seg i senga og føle seg ren og frisk. Det å være god og sliten når man skal legge seg. Sarah-Isbaell liker veldig godt å bade, hun syns det er kjempegøy, spesielt med masse skum. Det er veldig gøy og spise på alle lekene vi får med oss i badekaret også og spise på kluten. Så når hun bader kan vi fort sitte der i 30 minutter hvis ikke lenger. Så gøy er det faktisk. Men veldig koselig å se når barna koser seg så mye.
DET NYE

//Sponset innlegg//

Det Nye er et nosk blad for unge jenter. Det er et blad som inneholder underholdningsstoff som skjønnhet, mote, helse, samliv og så vidre. Bladet kom ut på markede for første gang i mars 1957. På 1980-tallet hva Det Nye virkelig kjent for sine utvalgte modellene som ble kalt <<Den nye piken>> og <<Den nye gutten>>. Før var Det Nye satt og ransjert til målgruppen 16-20, men etterhver som årene gikk fikk de en ny målgruppe og det er 20-25år. Idag er det det svært lest blad og jeg menner egentlig målgruppen burde være 16-25 år.

Jeg liker dette magasinet veldig godt, men den delen i dette magasinet som jeg syns var mest innspirerende og spenende og lese om må være <<Bare deg>>. Jeg syns det var en veldig fin og beskrivende tekst på hvordan livet til en som sliter med ensomhet har det. Og forskjellen på sunn ensomhet og vond ensomhet. Jeg tror denne teksten kan hjeloe mange til å se forskjellen på ensomhetsfølelsen, de fleste får i løpet av livet. 

 Nå får dere 5 utgaver av Det Nye- stor toalettmappe fra Lulu´s for kun 199 (+ porto kr 49 for gaven).

Om du velger å gå for dette tilbudet er du så heldig å få med Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og perfekt for reiser og tilbaderomshyller. Den rommer det nødvendigste av produkterog makeup, og leverens i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år framover. Verdi kr 399,-. Om du er intresert i tilbudet så gå inn her:

http://abo.detnye.no/DNY150101/bloggnyhetsbrev/

 
 

Nye rutiner

Nå har vi begynt å gjøre om på rutinene, men Sarah-Isabell. Før sto hun opp klokka 10 på moningen og la seg klokka 10 om kvelden, men nå skal vi begynne med å stå opp klokka 07:00 så hun kanskjer er i seng til klokka 19:00 om kvelden. Det er egentlig fordi til høsten begynner jeg på skolen igjen og Sarah-Isabell skal begynne i barnehagen og da må vi stå opp tidlig. Og det er noe som blir mye vanskeligere om vi skal gå fra 10 til 6 om moningen.

En grunn til til at vi begynner med disse rutinene er fordi Sarah-Isabell skal få en bedre rytme og at jeg skal kunne ha litt fri på kvelden. Kanskje det vil bli noen tøffe dager, siden vi skal gjøre om rutinene men når vi får dem inn blir det nok veldig bra. 

Vi har også begynt å kutte ut litt morsmelkerstating. Nå skal maten bli hovedmaten også melka tørstedrikke+ vann da, og det går veldig fint. Jeg lager maten selv eller så spiser hun det vi spiser til middag, men det går utrolig bra og hun spiser bra. Så nå spiser vi brødskive, middag, grøt og litt forskjellig av frukt. Og hun liker det veldig godt. Noe som er gøy å se :)DAGENS OUTFIT

Hei, idag er det ukm og skal snart reise så dette blir ikke et langt innlegg, kommer heller et innlegg iløpet av kvelden eller morgendagen om hvordan det gikk og kanskje en video, om jeg får noen til å filme. Men jeg lager bare et lite innlegg til dere om dagens outfit.


VÅKENNETTER!

Det er utrolig morro når du har en unge som skriker hele natta. Jeg syns virkelig synd på foreldre som har det sånn hver eneste natt. Jeg har hatt det med Sarah-Isabell 2 ganger dennne uken. Jeg blir veldig sliten, og egentlig litt frustrert, fordi jeg ikke aner hva jeg skal gjøre eller hvorfor hun holder på sånn. 

Men en ting jeg faktisk har innsett er hvor snill baby jeg fakttisk har, og hvor heldig jeg er. For jeg kunne faktisk vært så uheldig at jeg hadde hatt det sånn hver dag, og det har jeg faktisk ikke. Så jeg skal egentlig ikke klage. Uannsett hvor sliten og ferdig jeg blir. Men oppi all skrikingen så fant jeg noe som oppholdet henne litt, og det var og sette på stille musikk fra albumet med sanger vi synger på babysang, da lå hun helt stille en stund i senga og bare lyttet. Det var utrolig godt så lenge det varte, selv om det ikke var så lenge.

Det er veldig irriterene og frustrerende å ha en baby som skriker nesten konstant halve eller hele natta. Du prøver alt men ingenting funker. Du blir både lei deg på ditt barne veiene og irritert og frustrert fordi du ikke får til å roe ned barne ditt, og du ikke får søvn. Men sånn er det å ha barn, vi kan ikke velge hvordan dagene skal bli, for plutselig er de syke eller de skriker hele dagen eller hele nattaen, eller et eller annet skjer så vi må utsette noe. Men uannsett hvor mye negative ting du finner ved å ha barn så kan du vri om nesten alt det negative om til noe positivt. Ingen ting er verre enn du gjør det til selv.
PRINSESSA ER SYK

Denne uken har jeg ikke blogget, fordi den lille prinsessa min ligger deseværre syk. Hun ble syk på Søndag kveld og har holdt på siden. Søndag kveld startet med skriking og vi holdt det gående til halv 6 om moningen. Tilslutt stelte jeg og Martin oss på hver sin siden av senga og gynga den fram og tilbake til hun sovna. Og når klokka endelig ble halv 6 fikk vi sove.

Det morsome var at det da ikke var mere en ca 4 timer til jeg skulle på kjøretime så jeg måtte stå opp om 2 timer, men det gikk overraskende bra. Når klokka var 11 på moningen begynnte hun og skrike igjen så jeg fant ut at jeg skulle ta tempen siden hun var veldig tett i, snørete og jammen hadde hun feber også. Så jeg ringte helsestasjon for å høre hva de sa og de sa de ville vi skulle skjekke det.

Og når vi kom på legevakten ble hun kjekket og tok en blodprøve. Og svaret var at hun har fått virus. Så vi fikk beskjed om at hvis hun ble veldig forandret iløpet av det de dagene hun nå er syk så skulle vi komme tilbake. Selvfølgelig bare hvis vi merket stor forskjell (mer slapp, mindre mat, ikke våte bleier) for om hun ble verre så villle de ta ny blodprøve. Men det ser ut til at vi slipper det.

Men vi har ihverfall ligget syk hele uka og mye surving og soving, men lite spising. Håper virkelig at prinsessa mi snart blir frisk igjen!

 

#GOMAMA

Hei alle sammen! Idag er det den 8.februar og det er morsdag, og alle mødre skal bli gratulert. Dette er dagen vi mødre skal få oppmerksomhet, og fine tegninger fra barna våre, og mange gratulasjoner. 

Menneskevereden har lyst til å løfte opp morsdagen. De syns vi trenger mer oppmerksomhet for jobben vi gjør. Så  i den annleding vil jeg hjelpe dem med å løfte denne dagen. 

Selv syns jeg ikke det er noen vits og kjøpe og bruke penger på gaver, en tegning til mamma er like koselig. Det er så utrolig koselig å bare få en te eller kaffekopp med en brødskive og en tegning fra ditt søte lille barn som du er så glad i. Det er tanken som teller. Så god morsdag til alle mødre der hjemme. Kos dere masse gjennom denne dagen. 
Kveldens outfit

Hei alle sammen! Ikveld skal jeg på bursdag til en veninne, så da er det tid for å pynte seg litt. Siden jeg snart må løpe ut døra blir dette bare et lite innlegg med bilder av anntrekket. Kommer heller et innlegg i morgen om hvordan kvelden var :)