• 21.08.2017, 21:20

En travel tid i vente


Det halvået som kommer meg i vente nå, er fullt opp. Masse ting som skal gjøres og fullføres. Og det noe jeg gleder meg veldig til mens noe jeg ikke gleder meg like mye til. De neste månede blir både tøffe og tunge på mange måter, samtidig som det kan bli godt, bra og fint. Jeg syns det er vanskelig og vite hvordan jeg skal ta alt, for jeg vet det kommet til å komme mange utfordringer og ting jeg bare må bitte tennende sammen på, og jeg vet også at det kommer til å bli veldig mye glade.

Hva som skjer de neste månedene kommer jeg mer fram til etterhvert og jeg skal prøve og holde dere oppdatert på det, men igjen kommer det helt an på hvordan jeg selv takler alt som skal skje. Og hva kroppen sier, for jeg må til en hver tid prøve og høre på  kroppen, og sette mine begrensninger. Jeg vet barna gleder seg veldig til noe av det som skal skje, og det vil skape en ny og bedre hverdag for hele familie. Og tankene og håpene er store på de neste månedene. 

Det jeg gleder meg mest til de neste månedene er å kunne "starte på nytt" få en ny start og forhåpentligvis en berdre hverdag. Jeg gleder meg veldig til å dele de tingene som skjer rundt oss de neste månedene, og vise dere de gode sidene. Men oppå alt det bra, må jeg også følge med det som er litt mindre gøy rundt min sykdom. Men selv om det til tider kan være veldig tungt og få nye beskjeder, eller mer og venne seg til så er det også utrolig godt og få hjelp. Og føle at noen skjønner deg, og at folk rundt deg ser. For det er noe jeg har slitet mye med at jeg føler at ingen forstår, men med det tunge og tøffe skal jeg prøve og se positivt på det. For det er så bra at jeg endelig kan få den hjelpen jeg trenger. At jeg endelig har et sted å gå for å få hjelp og veiledning. For det er utrolig viktig, og føle at man blir sett og hørt og det er de små tingene som er lett og glemme jeg må klare og huske på når ting er litt vondt å høre, eller at jeg føler at ingen forstår. For folk prøver jo egentlig bare og hjelpe og gjøre ting bedre for meg.

Emilie Auli

Hei, jeg er en jente på 20 år og heter Emilie og er tobarnsmor til to vakre jenter. Her kan du lese om livet som ung mor, og hvordan der er å leve med to barn og en krevende diagnose. Håper du liker bloggen min og vil følge meg vidre.

Search

Bloggdesign

hits