hits

En dag med masse familieidyll

  • Skrevet: 25.09.2016
  • Klokken: 12:48
  • Kategori: Familie

Hei alle sammen! Jeg er nå tilbake på blogg.no, jeg har prøv meg litt på en annen bloggportal men ender alltid tilbake på blogg.no. Rett og slett fordi jeg liker blogg.no for godt. Jeg syns selv dette er den beste bloggportalen. 

Igår var vi på en helt fantastisk  fjelltur. Vi har en stressende hverdag med jobb, skole og barnehage og det er derfor veldig liten til å å være sammen hele familien. Det er kun i helgene vi har tid til å samles og kose oss sammen hele dagen. Derfor har vi snudd litt om og funnet ut at vi vil begynne å bevege oss mer ute og bruke naturen. For det er utrolig godt å komme seg ut, legge bort alt av sosiale medier og kontakt forbindelse og bare være oss. 

Vi hadde en helt super dag igår der alle koste seg. Selv om det var litt kaldt, og jeg og Martin ikke har de opptimale fjellklærene koste vi oss veldig. Barna syns det var utrolig godt og komme seg ut, og Sarah-Isabell gikk som bare det. Hun klarte å gå halve turen opp til fjelltoppen og det er utrolig bra. Hun syns dette var utrolig morsomt. Hun syns det var litt kjedelig å sitte i den bæremeisen så det ble litt gråting når hun ikke kunne gå mer. 

Når vi kom på toppen koste vi oss med litt drikke og kjeks. Det ble også mye lek på toppen og tok endel bilder. Thea-Aurelia koste seg også veldig hun smilte for øre til øre og like å sitte i bæreselen og gå oppover fjelltoppen. Det var ikke noe surving, og hun koste seg virkelig med mat på fjellet og masse kos på fjellet. Det ble en suveren tur med masse kos for hele familien så dette er noe vi kommer til å fortsette med. 
 

Marie Oma

25.09.2016 kl. 13:10
velkommen tilbake til blogg.no! Så ut som en fin tur, koselige bilder :D

Henriette Celin

25.09.2016 kl. 14:06
Velkommen tilbake!

Ah, fjellturer er så herlige. Kjekt med tur mat også ^^

Lizbeth Osnes

25.09.2016 kl. 18:27
For en flott familie <3
Emilie Auli

Emilie Auli

Hei, jeg er en jente på 20 år og heter Emilie og er tobarnsmor til to vakre jenter. Her kan du lese om livet som ung mor, og hvordan der er å leve med to barn og en krevende diagnose. Håper du liker bloggen min og vil følge meg vidre.

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no