Family life

- Familie / Hverdag / Mammalivet -
 • 24.09.2016
 • TING HAR SNUDD HELT RUNDT, JEG ER SYK   

  Det har vært og er en veldig vanskelig tid. Der jeg sitter å grubler og tenker på hvordan fremtiden vill bli. Alt ble plutselig så annerledes, ting ble totalt snudd på hode og alt skjedde så fort. Det er tøft for meg og det er tøft for familien min. Men jeg håper jeg vil komme tilbake der jeg var.

  Jeg har nemlig diagnosen CP. Det er en diagnose som kommer av at jeg var født 3 måneder fortidig og hadde hjerneblødning etter fødsel. Med diagnosen CP kan du få mange utfordringer. Utfordringer som jeg overhode ikke har vist om. Når jeg fikk diagnosen min og fram til nå har jeg trodd at CP er en sykdom som ikke forandrer seg, en syk dom som ikke gjør kroppen verre(for det er det jeg har fått beskjed om i alle år). Men jeg har fått feil info. Legene har ikke selv vist nok om diagnosen, helsepersjonel har ikke vist nok om diagnosen CP, som har gjort at jeg har fått feil info.

  Det som nå har skjedd er at jeg sliten hver dagen, hver dagen er en ny dag med smerter, tanker, redsel og ingen aner hva fremtiden vil bringe enda. Vil jeg komme tilbake der jeg var, blir jeg rullestolbruker, vil jeg slite sånn her resten av livet?, blir jeg verre og verre med årene? Alt går rundt og det er nesten umulig å samle tankene. Det har vært en veldig vanskelig periode som har gjort at jeg valgte å ta en pause fra bloggen, så jeg kunne samle tankene og luke ut var som er til å dele til verden og hva som er privat. Bloggen min tar en litt annen rettning nå. Jeg skal ikke bare blogge som liver som ung mor, jeg kommer også til å blogge om hverdagen for familie med en syk mamma i hus.

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Emilie Auli

  Hei, jeg er en jente på 19 år og heter Emilie og er tobarnsmor til to vakre jenter. Her kan du lese om livet som ung mor, og hvordan der er å leve med to barn og en krevende diagnose. Håper du liker bloggen min og vil følge meg vidre.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits