hits

Er ikke du for ung til å ha barn?

 • Publisert: 29.03.2016 09:00 Kategori: Familie
 • Spørsmålet "Er ikke du for ung til å ha barn?" er et spørsmål jeg stadigvekk får. Jeg kan få det både på nett og uten på gata. Det er et spørsmål jeg egentlig ikke vil få. Ja, jeg er ung, men det fins ingen fasit på når man skal få barn. Jeg er 19år og har 2 barn, og det er kanskje tidlig, men det er sånn jeg har valgt å leve. Jeg har to barn som lever godt sammen med mamman og pappan sin. De har mat på bordet, tak over hode og all den kjærligheten di trenger.

  Selv om jeg er ung, trenger jeg ikke å være dårlig eller ikke gjøre den jobben som trengs å gjøres med barna. Jeg ble gravid første gangen når jeg var 16 og har tatt jobben som mor siden da. Jeg gir dem alt dem trenger. De lider ingen nød selv om jeg bare er 19. Er det egentlig noe galt i å få barn så tidlig, det som burde ha en betydening er om barne har det bra der det bor, og ikke om hvor gamel mor og far til barnet er.

  Jeg er ikke noe dåligere mamma til barna bare fordi jeg er 19år. Jeg hadde hatt akkurat den samme barneoppdragelsen, reglene, og mammarollen uannsett om jeg hadde fått barn når jeg var 25år. Jeg er den jeg er, og har valgt å ha to barn. Det er det livet jeg har og jeg er stolt over det. Jeg passer på barna mine dag og natt, og gir dem bare klær, mat og tak over hode. Jeg er 19år og tobarnsmamma og jeg er stolt over det.   

 • Publisert: 29.03.2016, 09:00
 • Kategori: Familie
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  warda dacar

  29.03.2016 kl.09:54

  dritt bra innlegg :)

  evenhovland

  29.03.2016 kl.10:23

  Vetduhva, det er faktisk fordeler med å få barn når man er ung også. Mer overskudd og energi enn det mange eldre mødre gjerne har. Så er det nå slik at man kan være like flink til å vise kjærlighet om man er 16 eller om man er 40. Det er nå det viktigste.

  Så lenge barn får mat, det grunnleggende sånn rent materiellt, et tak over hodet og masse kunnskap og kjærlighet, så er det revnende likegyldig hvor gammel man er.

  Stå på =)

  Skriv en ny kommentar